Hepinet genetikai ultrahang 4d?
kinek van tapasztalata, és a genetikai is félórás mint a babamozi?Genetikai 4D Ultrahang
11.900 Ft
(lelet, dvd, cd, fotó)
- genetikai 4D ultrahang vizsgálat lelettel,
- a felvételt az általunk adott dvd-re rögzítjük,
- az összes képet cd-re írjuk,
- ajándékba adunk egy 10x15-ös színes képet.
Biztos ez is helyfüggő, de nekünk nagyon rossz tapasztalatunk van a Hepinetről, sajnos náluk csináltattuk az első babamozit.
Az egész fél órás, a genetikai méréseket a mozi közben csinálják. Már ha csinálják, mert nekünk súlyt, fejkörfogatot mértek, semmi belső szervét nem ellenőrizték, még a nemét se tudták megmondani a 25. héten. A fekvés miatt nem készült egy normális fotó és felvétel se, gyakorlatilag semmit se láttunk a babánkból, papír formájában leletet nem kaptunk, de a vizsgálat komplett árát kifizetették velünk.
32h km
Geniàlis! Ràadàsul nagyon rendesek, odafigyelnek ràd. En mindenképpen ajànlom neked! Azt hiszem tobb van, én a Brendon mellett voltam a Vàci uton.
27 hetes voltam mikor megnéztek és csinàltak egy pàr gyonyoru képet, de az én babàm sajnos nagyon utàlta az UH-t és belém bujt. Ennek ellenére addig nem nyugodtak amig elnem kaptak pàr jo képet. Tényleg mindent megtesznek azért hogy jol sikeruljon.
37 hkm
Mi is a Hepinetnél csináltattuk, kétszer is. Nagyon kedvesek voltak, mindent megmutogattak. Pl. gyomor-van-e benne folyadék, vese, szív, megmértek mindent, amit lehet.
Mi a Brendon mellettiben voltunk.
genetikai is félórás mint a babamozi?Genetikai 4D ?????????????????????????
11.900 Ft
(lelet, dvd, cd, fotó)
- genetikai 4D ultrahang vizsgálat lelettel,
- a felvételt az általunk adott dvd-re rögzítjük,
- az összes képet cd-re írjuk,
Akkor Pesten más a színvonal.
Összesen félórás, mozi és genetika együtt.
32h km
Mi a 25. héten voltunk teljeskörű 4D-n a Péterfy-ben és teljesen meg vagyok elégedve az ott történtekkel. Körbemutogatta a hölgy a bébit, mindenét megnéztük, próbált minél jobb képeket kicsalni a gyermektől :) (Nem szerette az UH-t és a pofiját folyamatosan védte a kezeivel) Csináltak vagy 20 képet, amit CD-n megkaptunk, egy képet kinyomtatva fotópapírra, és egy huszonpár perces DVD-t az egész vizsgálatról.
Mivel tele volt a leányzó hólyagja, megvártuk a következő kismamát is, hátha ürít, de nem tette, ezért a biztonság kedvéért visszarendeltek másfél hét múlvára, hogy megnézze ott is minden oké e. Ez nem került külön pénzbe, visszamentünk és pont az Uh közepén pisilt :)) És arról a vizsgálatról is kaptunk ugyanúgy új leletet.
Igen. Az a csomag, amiben a lelet is van, nem csak szimpla babamozi.
A kettő között 2.000,- Ft a különbség, ami egy teljeskörű vizsgálatért és erről adott leletért nem sok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!