Hepinet genetikai ultrahang 4d?
kinek van tapasztalata, és a genetikai is félórás mint a babamozi?Genetikai 4D Ultrahang
11.900 Ft
(lelet, dvd, cd, fotó)
- genetikai 4D ultrahang vizsgálat lelettel,
- a felvételt az általunk adott dvd-re rögzítjük,
- az összes képet cd-re írjuk,
- ajándékba adunk egy 10x15-ös színes képet.
Mi a Margit kórházban voltunk hepinetnél, a 26. héten és nagyon elégedettek voltunk, mindent megnéztek, megmértek, megvizsgáltak. Igen kb fél óra és 11.900 ft, szerintem megéri. Dvd-t, cd-n kb 20-25 fényképet kaptunk + egyet kinyomtatva(amelyiket mi kiválasztottuk) és a leletet. Szerintem hatalmas élmény nem érdemes kihagyni.
Boldog babavárást!
39 hkm
Én a Péterfyben voltam 4d-n először, de egy nagy kalap....
15 perc alatt lezavarták... Nem is mentünk vissza másodszor. 4d genesisben voltunk másodszor 12.000 volt. A péterfyben 9900.- nagyon-nagyon -nagyon megérte az a a2000 ft + a második helyen. Egy tündér volt a szonográfus, másfél órát moziztunk, és csak aa csaj kitartásának köszönhetjük, hogy sikerült meglesni a kisfiunk aki nem akarta megmutatni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!