Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptember 30 án voltam...

Zsebpiszok26 kérdése:

Szeptember 30 án voltam orvosnál és azt mondta hogy az uterusban egy 3mm petezsák található. Akkor most terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 10:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
42%
Neked meg ha nem szimpik a válaszaim,nem kell rá reagálni.Ennyi.
2010. okt. 26. 17:49
 32/41 anonim ***** válasza:

:) Milyen kedves ember vagy. :)

Gyorsan én is keresek néhány kérdést, amiket jól lefikázhatok, aztán utána beszólok azoknak, akiknek nem tetszenek a haszontalan válaszaim. :)

Gondolom, neked ez tölti ki a délutánod.

2010. okt. 26. 17:56
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű.
2010. okt. 26. 18:12
 34/41 A kérdező kommentje:

Szia 19 hetes!!!

voltam tegnap dokinál... ÉS megvizsgált azt mondta hogy nem lát semmit:( na mindegy..Az ilyen emberekre nem is veszem fel a lapot amit ide irt a másik mert ha nem éli át amit én vagy te akkor ne szóljon bele!! ennyire egyszerű!!! Remélem nálatok minden rendbe van! Amúgy meg ha nem tetszik a kérdésem kocogj le rólunk!!!

2010. okt. 27. 18:55
 35/41 A kérdező kommentje:
szerinted kimautatja az uh ha méhen kivüli?
2010. okt. 27. 18:58
 36/41 anonim ***** válasza:

Szia, itt a 19 hetes. :)

Egyik ismerősöm 6 hetes uh-ra ment, úgy gondolta, rutin vizsgálat, haza már baba nélkül jött, mert kiderült, hogy méhen kívüli volt. Nekem konkrétan a 8. héten direkt ezt vizsgálta a dokim hüvelyi uh-al, hogy méhen kívüli vagy belüli, úgyhogy valószínű látszania kellett volna, ha méhen kívüli vagy. Sajnálom, hogy nem talált semmit, remélem hamarosan összejön a baba nektek is.

Annyi nő írta már, hogy 20 hetesen halt el a babájuk, hogy már én is alig várom a 20 hetes uh-ot, hogy megnyugodhassak, hogy minden oké. Remélem, így is lesz! :)

2010. okt. 27. 21:26
 37/41 anonim ***** válasza:
Érdekes ember vagy te,amit az orvostól kellene megkérdezned pl. h terhes vagy e,vagy hogy nem e méhenkívüli,azt itt kérdezed meg..Mégis miről beszélsz vele??Bólogatsz és kész,aztán meg idejössz kérdezősködni?Sajnálom ami történt,de ha nem fogod fel h terhes vagy,és nem élsz annak megfelelően,akkor nem is nagyon lehet más végkifejletre számítani..
2010. okt. 27. 21:57
 38/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a 19 hetes kismama. Nem tudom, mi lehet veled, mert ha ott van a baba (de múltkor látta a petezsákot, vagy lehet, hogy benézte?!), akkor most egyértelműen kellett volna látnia. Ha pedig méhen kívüli, akkor az már rég komoly tüneteket okozott volna, így az szerintem kizárva. De közben gondolom nem jött meg a menstruációd, ennek meg ki kéne deríteni az okát. Ha jól emlékszem, nem csináltál még tesztet, ideje lenne ellőni egyet, hogy kiderüljön valami.

Én tegnap voltam orvosnál, hála Istennek, makk egészséges az uh szerint! De arra felhívta a figyelmemet a szonográfus, hogy ez sem 100%-ban megbízható vizsgálat. Igazából a magzatvíz mintavétel lenne az, de mivel nagyobb a kockázata, mint az esély valamilyen rendellenességre, valószínűleg nem fogom kérni.

2010. okt. 28. 08:37
 39/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok 19 hetesek! jövőhetén megyek nagy kivizsgálásra!

Másik csajnak meg ha nem tetszik hogy miket írnak ide akkor minek szólsz bele!!Képzeld el nem mindenki lehet tökéletes MINT TE!!! jó lesz ha nem írogatsz ide mert már kezdesz idegesíteni.Képzeld el azért kérdeztem meg e hogy nem e méhen kívüli mert nem volt még nekem ilyen helyzetem. de úgy látom hogy neked volt mert te annyira okos vagy hogy szét robbansz ha ezt el fogod olvasni!!!!:) Én meg ezt élvezem!!

2010. okt. 28. 10:50
 40/41 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én új vagyok most itt. Látom heves viták törtek ki...

Én 6 hetes vagyok, de még nekem is csak petezsákot látott a doki tegnap a hüvelyi uh-on. És azt is vizsgálta, hogy nehogy méhen kívüli legyen, de nem az szerencsére. És engem is 3 hét múlva hívott vissza, addigra már lesz szívhangja is remélhetőleg. Addig meg sajnos még akármi is lehet, még fel is szívódhat és miért ne kérdezhetné meg itt a kérdező, hogy mi is van. Ezért van ez az oldal tudtommal, akinek meg nem tetszik a kérdés ne írjon rá választ.

A

2010. okt. 28. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!