Zsebpiszok26 kérdése:
Szeptember 30 án voltam orvosnál és azt mondta hogy az uterusban egy 3mm petezsák található. Akkor most terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 10:25
11/41 A kérdező kommentje:
ott különben mindent kimutat a genetikai vizsgálat.És lehet tudni hogy fiú vagy lány? mozog rendesen?
2010. okt. 26. 10:50
12/41 anonim válasza:
mozog már. :) kis, aprókat, de minden nap. legutóbb a 12 hetesen voltunk, ezért nem tudjuk a nemét, de talán az is kiderül holnap :)
te mikor mész a héten? majd számolj be, hogy mi volt! ha minden igaz, a tied is mostanában kezdi a mozgolódást, de még várnod kell rá, hogy te magad is érezd.
13/41 A kérdező kommentje:
hát úgy nézz ki hogy a szomszéd lánya is babás:) és ö vele szoktam menni és ö ma megy és már szólt nekem ha úgy gondolom akkor ne várjak csütörtökig...hát nem tudom hogy mit csináljak..Az tök jó ha mozog:)Gratula hozzáááá:D
2010. okt. 26. 10:56
14/41 anonim válasza:
Akkor ezek szerint lehet, hogy ma láthatod. Menj vele, legalább megnyugszol és nem kell csütörtökig rágódni, tudom, milyen nehéz ilyenkor a várakozás.
Holnap, holnapután, ha tudok újat, én is jelentkezem.
15/41 A kérdező kommentje:
:) okés :)
2010. okt. 26. 11:00
16/41 anonim válasza:
és köszönöm a gratulációt, meg a bátorítást!
17/41 anonim válasza:
Bocs,de nem igazán érzem h tisztában lennél a helyzettel,elég nagyfokú nemtörődömséget érzek ki a szavaidból..
18/41 anonim válasza:
11:53 ezt kinek szántad? egyáltalán biztos, hogy ehhez a kérdéshez akartad írni?
20/41 anonim válasza:
szerintem ő se érti, meg én se még mindig, hogy mire gondolsz. kifejthetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!