Szeptember 30 án voltam orvosnál és azt mondta hogy az uterusban egy 3mm petezsák található. Akkor most terhes vagyok?
Te figyu fő terhességi szakértő! Ha nem szimpi a kérdező, akkor nem kell ám választ írni neki!
Én 19 hetes terhes vagyok, és folyton attól parázok, hogy nehogy baja legyen, már egyszer én is elvesztettem egy babát. Az, hogy a doki annyit mondott, hogy a petezsákban van valami, még nem jelenti azt, hogy terhes. Én is 4 hetes voltam kb mikor hüvelyi uh-al megvizsgált a dokim, és nem tudta megmondani, hogy megmaradó terhesség e, vagy felszívódik. Nem kell lefikázni valakit, aki ennyire bizonytalan, és nem mer reménykedni, végülis 2 vetélés után baromira érthető, hogy be van parázva. Egyébként meg van itt éppen elég bugyuta kérdés, amire nyugodtan írhatsz undok válaszokat!
Kérdező! Te ne parázz, attól nem lesz jobb, de én tuti nem várnék csütörtökig, már legalább 8-9 hetes lehetsz. Ha ott a baba, márpedig miért ne lenne ott, akkor legalább kapsz egy megnyugtató választ!
Jó babavárást, remélem minden rendben lesz!
Én nov. 5-én megyek genetikai UH-ra, és ha minden jól megy, megtudom, hogy kisfiú vagy kislány érkezik e közénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!