Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én viselem ilyen rosszul?

Csak én viselem ilyen rosszul?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok, de már most nehezen bírom...alig bírok enni, pedig az étvágyam hatalmas, ha eszem, felfúvódok, alig kapok levegőt órákig, sok a savam, marja a torkomat. Feszül a hasam, és már most feszül szét a bordám. Emellett azt mondja mindenki hogy kicsi a hasam... Alig várom, hogy vége legyen!!! :( Nektek hogy volt?
2010. okt. 26. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Előfordul. Sajnos még a neheze hátra van...

Kitartás, mert a pici mindent megér!

És ne hasonlítsd magad másokhoz, mert különbözünk, ki így, ki úgy bírja. Ne legyen lelkiismeret furdalásod!

2010. okt. 26. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok én is, igaz már 35 hetes.Nálam ez kb 3hete jött elő hogy legyek már túl rajta. Aludni nem birok 3 hete, wc járatba vagyok 20 percenként, vizesek a lábaim nagyon és fájnak is, feküdni se kényelmes sehogy, na meg persze a gyomorsav....bár én arra rennie-t szedek, az azért sokat segít. Sétálni már kb egy hónapja nem birok sokat, mert a baba a tüdőm nyomja, alig kapok levegőt 100m után...

Szóval nem vagy egyedül:)

Kitartást!!!

2010. okt. 26. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem csak te viseled nehezen, úgy 26 hetes lehettem, mikor eljöttem táppénzre.Állandóan keményedett a hasam, fenn volt a gyomorsavam, fújtattam mert alig kaptam levegőt az orrom be volt dugulva végig, a babám lábával allandóan a gyomromban volt:) Soroljam még? Nagyon vártam a végét, persze a szülőszobában már visszatáncoltam volna:)A 30. héttől még lassabban telik, nem írom, hogy kitartás mert ezt én is utáltam:)
2010. okt. 26. 10:37
 4/4 anonim válasza:

Szia! Én 36 hetes vagyok és most jöttek elő a göndok. Nehezen ülök mert már nagy a baba. állandóan a gyomrom a torkomban van és ezért van amikor hányok is. alig birok enni néhány falatot, és már inni sem birok. Úgy elfáradok fél óra sétától, mintha hegyet másztam volna. Úgyhogy jaj. 1 jó dolog viszont van a babán kívül, hogy semmit sem híztam.

Üdv:36h km

2010. okt. 26. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!