32 hetes terhes vagyok 2 napja elviselhetetlenul fajt a fejem es nem birtam tovabb megittam egy flectort port. Lehet baja a babanak?
Kérhetsz az orvostól olyan gyógyszert amit szedhetsz. Ne kisérletezz szerintem, de a te dolgod.
Én 2 vesekövet hordtam ki eddig 3 hét alatt. Fél szem algopyrint szedtem csak és melegitettem a vesém, hogy enyhitsem a görcsölést.
Mindenki maga dönti el, hogy mit alkalmaz, de ne csodálkozzon senki, ha baj lesz.
Nekem se sokat hat az algopyrin, mert spedifent szoktam szedni rá, de nemmertem bevenni, mert elég erős gyógyszer.
Nem ajánlják de remélhetőleg semmi.baj nem.lesz egyébként érleli a méhszájat amitől veszélybe kerülhet ababa.
Főorvosiés 3 másik orvos engedélyével vehettem.be egy fél algoflexet 1x.
És képzeld el azt is ugyhogy iszonyatosan szenvedtem már 3napja.
Legközelebb kérdezd meg az orvost, hogy mit vehetsz be, mert tudnak olyat felírni ami használ a fájdalomra de nem árt a picinek. Egy adagtól valószínűleg nem lesz baja a babának, de ne szedj be többet belőle és mást sem amiről nem konzultáltál az orvossal.
Kicsit túlzásnak tartom úgy reagálni erre, mintha kokainoztál volna vagy megittál volta 2 deci tömény alkoholt és levonni a következtetést, hogy majd a gyereknek is beadsz mindent...
17# koszonom szepen a valaszt neked 😊 igen en is ugy erzem mintha azt irtam volna hogy be kokoztam volna egy kis heroinnal es alkoholal keverve🥲
Kedves utolso az orvosommal pedig ma beszeltem es azt mondta egytol semmi baja nem lesz a babanak es kaptam mas milyen gyogyszert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!