Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhes vagyok 2...

32 hetes terhes vagyok 2 napja elviselhetetlenul fajt a fejem es nem birtam tovabb megittam egy flectort port. Lehet baja a babanak?

Figyelt kérdés
márc. 14. 07:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%
Nem szedte, csak egyszer vette be. Nem lesz semmi baj.
márc. 14. 08:27
 12/24 A kérdező kommentje:
Most szedtem be eloszor mert kepzeld utolso elotti hogy mar hanyasig fajt a fejem es kb mar a szememet nem tudtam kinyitni annyira fajt. Szerintem messze vagyok a felelotlengestol. En se fogok napi 2x flectort inni ☺️
márc. 14. 08:35
 13/24 anonim ***** válasza:
17%
11# Aki egyszer bevette letojva a gyereket, be fogja újra is,mert úgy se lett baj mondván. Majd pedig a gyereknek is bead mindent,mert miért ne. Nem arról van szó,hogy azt mondták lehet és bevetted,hanem tudta hogy nem,mivel tud olvasni még is bevette. De ez off, ő élete, ő dolga, ő felelőssége. A lényeg a fejfájás jobb lett. :) Ez volt a lényeg.
márc. 14. 08:35
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
10# Ismerős érzés így 10 éve migrénesként. Te tudod kérdező mit csinálsz, véleményt írtam,lehet baj,majd kiderül. Te dolgod.
márc. 14. 08:37
 15/24 anonim ***** válasza:
70%

Kérhetsz az orvostól olyan gyógyszert amit szedhetsz. Ne kisérletezz szerintem, de a te dolgod.

Én 2 vesekövet hordtam ki eddig 3 hét alatt. Fél szem algopyrint szedtem csak és melegitettem a vesém, hogy enyhitsem a görcsölést.

Mindenki maga dönti el, hogy mit alkalmaz, de ne csodálkozzon senki, ha baj lesz.

Nekem se sokat hat az algopyrin, mert spedifent szoktam szedni rá, de nemmertem bevenni, mert elég erős gyógyszer.

márc. 14. 08:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem ajánlják de remélhetőleg semmi.baj nem.lesz egyébként érleli a méhszájat amitől veszélybe kerülhet ababa.

Főorvosiés 3 másik orvos engedélyével vehettem.be egy fél algoflexet 1x.

És képzeld el azt is ugyhogy iszonyatosan szenvedtem már 3napja.

márc. 14. 08:58
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Legközelebb kérdezd meg az orvost, hogy mit vehetsz be, mert tudnak olyat felírni ami használ a fájdalomra de nem árt a picinek. Egy adagtól valószínűleg nem lesz baja a babának, de ne szedj be többet belőle és mást sem amiről nem konzultáltál az orvossal.

Kicsit túlzásnak tartom úgy reagálni erre, mintha kokainoztál volna vagy megittál volta 2 deci tömény alkoholt és levonni a következtetést, hogy majd a gyereknek is beadsz mindent...

márc. 14. 09:54
 18/24 anonim ***** válasza:
43%
17# Túlzás? De ha bekap egy szem erős nyugtatót,amit nem lehet,az oké? Akkor már ki lenne akadva mindenki itt,pedig ugyanaz a kettő. Nem az a baj,hogy fáj ennyire valamid, én is vettem be rá gyógyszert,ha nem hatott,akkor felhívtam az orvosom és megkérdeztem mit csináljak mert semmi nem hat,de nem vettem be egy kis nubaint. És mint írtam vélemény volt,ennyi,mindenki saját dolga. Csak utána már felesleges a kérdés kiírása szerintem,mert már ezen változtatni nem lehet.
márc. 14. 10:01
 19/24 A kérdező kommentje:

17# koszonom szepen a valaszt neked 😊 igen en is ugy erzem mintha azt irtam volna hogy be kokoztam volna egy kis heroinnal es alkoholal keverve🥲

Kedves utolso az orvosommal pedig ma beszeltem es azt mondta egytol semmi baja nem lesz a babanak es kaptam mas milyen gyogyszert.

márc. 14. 10:17
 20/24 anonim ***** válasza:
Na szuper,akkor nincs is kérdés. :) 18# vagyok.
márc. 14. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!