14 hetes kismama vagyok. Elvágtam az újjam, sajnos varrni kellett. Tényleg látszik majd a babán? 😞 Valakinek tapasztalat? Vagy csak babona? Nagyon elkeserít. 😞
Figyelt kérdés
márc. 10. 21:02
21/34 A kérdező kommentje:
A sttillus magga a zember. :) további szép estét neked! 😉
márc. 10. 21:51
22/34 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a többieknek a válaszokat! A megnyugtatáson kívül megnevettetetek! 😁🥰
márc. 10. 21:52
23/34 anonim válasza:
Mi mondjuk inkább sírtunk kérdező. De örülünk hogy neked jó estéd lett...
24/34 A kérdező kommentje:
Amúgy aki cinkkel, annak soha nem volt semmi olyan aggodalma első gyermeknél, amin más nevetett? Biztosan nem. Örülök hogy ennyi tökéletes iq bajnok ősanya van. :)
márc. 10. 22:19
25/34 anonim válasza:
#24 vagyok. Nekem még nincs gyerekem. De ezeket mégis tudom már régóta.
26/34 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy első gyereknél félsz attól, hogy beteg lesz, vagy attól, hogy elátkozza egy boszorkány...
27/34 anonim válasza:
Ritka hülye kérdés, pedig itt aztán erős a mezőny.
28/34 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség :D mint az összes ilyen népi megfigyelés, meg babona...amúgy meg egy heg se olyan hatalmas gond. Nekem a csaszaros babám egy vágással a fején született, mert megvágták szegényt műtét közben...ma meg már nem látszik ebből semmi, eltűnt, tudom, mert még nincs olyan sok haja, 5 hónapos lesz hamarosan. :) attól ugyanúgy gyönyörű volt azzal a pici vágással is. Miért ne lehetne a babakon is valami szépséghiba?
29/34 anonim válasza:
Ennyi ésszel gyereket vársz? Csodálatos komolyan...a környezeted is hozzád hasonló.
30/34 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy fél/aggódik/bizonytalan egy első babájàt váró kismama. Itt pusztán arról van szó, hogy aki komolyan veszi a babonàkat az agyilag zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!