35 év feletti kismamák nektek nem szólhatnak be a korotok miatt a környezetetek? Én többször kaptam meg már hogy 37 évesen 4. Gyerkeket minek szülök? Nagyon bántó.
Figyelt kérdés
márc. 8. 15:01
11/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem beszólás csak kérdés
12/17 anonim válasza:
Anyám 40 volt, mikor engem szült, második voltam. Egyszer mesélte, hogy egy nő az utcában állandóan azt mondta neki is meg a háta mögött is, hogy unokát szül magának... Őt is nagyon bántotta ez, de csak ez az egy nő volt ilyen paraszt, mások nem.
13/17 anonim válasza:
És megkérdezhetem, te hogy élted meg? Milyen a viszonyotok?
1. voltam.
14/17 anonim válasza:
és kik szólnak be?
és miért kell foglalkozni a véleményükkel?
tényleg érdekelne...
én a 3.at fogom szülni 32 évesen, na és? lehet 35 alatt meglesz a 4. is, még nem döntöttük el, utána már nem szerenék, de persze ha "becsúszna" később nem vetetném el azért mert a Mari néni a közértben mit fog szólni? :D
15/17 A kérdező kommentje:
Nyilván annyira nem érdekel csak már 3. Személytől kaptam meg . Kicsit sok volt. Azért jön a 4. Mert gyógyszer mellet jött ,és nem vettem el . Van munkahely, saját vállalkozás. Nem szenvednek semmiben hiányt ,ezt látják is azért és ezért furcsa hogy, így is azt mondják minek .. de el kell engedni, így igaz.
márc. 8. 22:11
16/17 anonim válasza:
Szerintem meg azért akadsz ki mert nem tervezett terhesség volt, mint írod, becsúszott gyógyszer mellett,így megtartjátok. Önszántadból nem vállaltad volna a negyediket vagyis nem terveztél negyediket ezt be kell valld magadnak.
17/17 anonim válasza:
Szerintem azért zavar a beszólás, mert te magad is kicsit bizonytalan vagy a helyzet miatt.
Hisz csak ma ez már nem az első kérdésed. De korábbi napokon is olvastam tőled kérdést vagy kommentet. Neked van idősebb párod, ugye? 50 valahány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!