Kinek mennyire volt tipikusan lányos vagy fiús a
terhessége?
Figyelt kérdés
Tudjátok arra gondolok hogy kisfiúknál inkább megszépül az anya, míg a kislányok elveszik anyjuk szépségét, hánynak.
Nekem van egy kisfiam, tipikusan fiús terhességem volt.
A kínai naptár szerint is, tudom ez is butaság de érdekelne ez is hogy bejött e nektek.
Jelenleg ismét kismama vagyok de ugyanúgy érzek mint a kisfiamnál pedig annyira örültünk volna egy huginak (persze a kisfiúnak is ugyanannyira de gondolom ez egyértelmű)
Szia! 3 gyermekem van, fiú-lány-fiú. Semmi ilyet nem figyeltem meg, az egyetlen különbség a terhességeim között az volt, hogy egyre nehezebben viseltem őket (pl. a harmadikkal hánytam a legtöbbet). A kínai naptár 3-ból 2x bejött. Ha szülnék még egyszer, jó eséllyel tévedne, így ki is jönne az 50%-os pontosság, amit általában nyújtani tud. 😂
2024. márc. 5. 20:02
2/17 anonim válasza:
Én fiúval hánytam, vizesedtem, stb. Nem szépültem meg, az tuti.
2024. márc. 5. 20:04
3/17 anonim válasza:
Az egyik barátnőm, aki lányt várt majd kicsattant, csoda szép volt a haja, a bőre. Addig nem tudtam mit jelent az, hogy valaki ragyog, de Ő szószerint gyönyörű volt végig a terhessége alatt. Nekünk fiunk lesz, de azon kívül, hogy a 28.hét óta vizesedem, mint az állat semmit sem vettem észre 😅 Talán annyi, hogy nem hullik a hajam, de más tényleg nem. Így szerintem butaság ez a lányok elszívják a szépséget dolog. A kínai naptárt nem ismerem, de általában nem hiszek az ilyesmiben.
2024. márc. 5. 20:05
4/17 anonim válasza:
Első lány, második fiú. Mindkét terhesség ugyanolyan volt, hánytam, rosszul voltam kb a 20-22-hétig (a másodiknál tovább tartott 2 héttel), ugyanannyit híztam, ugyanazt kívántam, ugyanolyan volt teljesen. A hajam nagyon gyorsan nőtt, tele voltam pattanásokkal, vizesedtem mindkétszer.
2024. márc. 5. 20:14
5/17 anonim válasza:
4-es vagyok, a kínai naptár szerint az elsőnek fiúnak, a másodiknak lánynak kellett volna lennie.
2024. márc. 5. 20:15
6/17 anonim válasza:
Semennyire 🤣
Édeset kívántam, kínai naptár szerint lány, ronda voltam terhesen, nem hánytam.
Fiam lett 😄
2024. márc. 5. 20:23
7/17 anonim válasza:
Van mindkettő, csak a has formája dolog "jött be", de itt inkább az volt a gond, hogy a másiknál nagyon szétnyílt a hasfalam és ez formálta.
(de pl az sem jött be, hogy nagy haj = gyomorsav, az elsővel majd megpusztultam és szinte kopasz volt, a másodikbak sok haja volt és 1000x enyhébb volt a sav)
Más különbség nem volt
2024. márc. 5. 20:33
8/17 anonim válasza:
A lányomnál és a fiamnál is gyakorlatilag ugyanúgy zajlott le a terhesség, nem volt egyiknél sem tipikus fiús vagy lányos. Amúgy nálam mindkét esetben bejött a kínai naptár.
2024. márc. 5. 20:42
9/17 anonim válasza:
Se a kínai se a Jónás naptár nem jött be.
Nem hánytam, nem vizesedtem, szép volt a bőröm, nagy volt a hasam és fiam lett, de szerintem ezeknek aemmi köze a baba neméhez, inkább az én genetikámhoz.
2024. márc. 5. 21:33
10/17 anonim válasza:
Nekem mindkét terhességem kislányos volt tünet, naptár, minden szerint, de egy fiú, egy lány van. A hasam gömbölyödése volt nagyon tipikusan fiús és lányos, és tényleg stimmeltek a nemek is, de az 7-8 hónaposan látszott, addigra rég tudtuk a nemét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!