Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhes vagyok. Ma...

12 hetes terhes vagyok. Ma elindult az orrom vére, régebben nem volt ilyen problémám. Ez baj?

Figyelt kérdés
már nem folyik és nem is folyt sokáig csak egy kicsit meglepődtem volt ilyen valakinek?
2008. jan. 8. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt, de olvastam, hogy ez sima általános "terhes tünet" Ne aggódj nincs semmi gond. Csak annyit jelent hogy te hajlamosabb vagy rá.

Direkt megnéztem az egyik könyvemben, bár a negyedik hónapnál írja ezt a tünetet, de biztos ez is egyénfüggő.

Légy nyugodt, és előre is jó babázást! ;)

16 hetes kismama

2008. jan. 8. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem még nem volt ilyen, de azt mondják ez természetes velejárója a terhességnek.A vérben több ösztrogén van,és az orrnyálkahártyába eljutva ott ugyanúgy duzzadást okoz.Beszéld meg a dokiddal mi a teendő,meg nem árt ha a vérnyomásodat is megnézi, de nyugodj meg biztos nincs baj!
2008. jan. 8. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a 10. hétben vagyok, nekem a múlt hét telt orrvérzéssel, naponta 2-3-szor eleredt, de nem volt jelentős, csak mintha megpattant volna egy-egy ér. Szerintem a babavárás izgalmainak tudható be, illetve a testünk most elég nagy változásokon megy át, lehet, hogy néha nem tudja, mit csináljon... :-) A doki szerint, amíg nem folyik nagyon és sűrűn az orrod vére, nincs semmi gond.
2008. jan. 8. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Ne izgulj! Ez a terhességgel együtt jár. Sajnos.

Jelenleg 30 hetes terhes vagyok és kb. a 20. héttől vérezget az orrom, úgy 5-6 naponta, de csak reggel, ha kifújom. Nem erős vérzés, csak pár csepp. Nincs összefüggés a magas vérnomással. Az orrban a terhességtől tágulnak az erek ettől lehet (ezt egy könyvben olvastam, nem vagyok doki).

Üdv. Nyugodt babavárást.

2008. jan. 8. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Hello!Az orvérrzést a c vitamin hiánya okozza. Üdv
2008. jan. 8. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódni, ez előfordulhat a terhesség alatt!
2008. jan. 9. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia én 35 hetews vagyok de nekem is elég gyakran vérzik az orrom, de ez nem gond!

Én is féltem, hiszen magasvérnyomásos vagyok és gyogyót szedek rá, de nem attól van, ez természetes! Ne izgulj!

2008. jan. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!