12 hetes terhes vagyok. Ma elindult az orrom vére, régebben nem volt ilyen problémám. Ez baj?
Nekem nem volt, de olvastam, hogy ez sima általános "terhes tünet" Ne aggódj nincs semmi gond. Csak annyit jelent hogy te hajlamosabb vagy rá.
Direkt megnéztem az egyik könyvemben, bár a negyedik hónapnál írja ezt a tünetet, de biztos ez is egyénfüggő.
Légy nyugodt, és előre is jó babázást! ;)
16 hetes kismama
Szia ! Ne izgulj! Ez a terhességgel együtt jár. Sajnos.
Jelenleg 30 hetes terhes vagyok és kb. a 20. héttől vérezget az orrom, úgy 5-6 naponta, de csak reggel, ha kifújom. Nem erős vérzés, csak pár csepp. Nincs összefüggés a magas vérnomással. Az orrban a terhességtől tágulnak az erek ettől lehet (ezt egy könyvben olvastam, nem vagyok doki).
Üdv. Nyugodt babavárást.
Szia én 35 hetews vagyok de nekem is elég gyakran vérzik az orrom, de ez nem gond!
Én is féltem, hiszen magasvérnyomásos vagyok és gyogyót szedek rá, de nem attól van, ez természetes! Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!