Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális 2 hónaposan?

Ez normális 2 hónaposan?

Figyelt kérdés
Sziasztok holnap leszek 2 hónapos terhes és a hasam körmérete 72cm és hát... Eléggé látszik a hasam előtte soha se híztam hasra és igen elég alacsony is vagyok és olvastam, hogy ezért is látsz hat ennyire de nem tudom ez mennyire normális így
2024. febr. 29. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Most még inkább csak puffadás.
2024. febr. 29. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még nem a terhességed látszik, csak puffadsz, ami teljesen normális ilyenkor.
2024. febr. 29. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Puffadás. Nekem pár napja múlt el a puffadás. Néztem is, hogy végre nem úgy nézek ki, mint egy 8 hónapos, hanem korának megfelelően kezd alakulni a hasam. Ehhez képest pont ma ketten is megjegyezték, akik eddig is láttak, hogy hogy megnőtt a hasam! Biztos, hogy egyedül van?🤣

15hetes vagyok...

2024. febr. 29. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én is rettenetesen puffadtam, reggel teljesen lapos volt a hasam, estére meg mint aki félidős.
2024. febr. 29. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!