A méh alatti leválás mit jelent?
Figyelt kérdés
Sziasztok 8 hetes terhes vagyok a 6. héten volt egy napos vérzés berohantunk az ügyeletre ott mindent rendben találtak 8mm volt az embrió és jó szívhang. Rá egy hétre kevés alvadt vér távozott belőlem megint bementünk az ügyeletre ott már 8 hetesnek felelt meg 16 mm két napig benn tartottak elvileg van egy kis leválás a méh alatt, majd miután hazajöttem rá két napra megint elkezdtem vérezni nem tudom mit csináljak újra vissza menjek vagy pihenjek? Progeszteront szedek plusz magnéziumot és terhesvitamint.2024. febr. 29. 08:16
11/11 A kérdező kommentje:
Voltunk az ügyeleten minden rendben volt már 21 mm és még mindig szépen dobog a szíve. Azt mondta az orvos hogy egy kis helyen van valami ahol lehet vékonyabb a megtapadás.
2024. febr. 29. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!