Lepényleválás, hematóma után tornázás?
Hát ha doki azt mondta hogy méhlepény rendben hemazoma felszivodoban akkor egy kis tornától nem szabadna hogy baj legyen.
Én 3 hétig véreztem az okát mai napig nem tudják.
Azóta már engem is feloldoztak fekvés alol is meg lehet házas élet is.de úgy vigyázok magamra mint a hímes tojásra.
Ha megterhelem magam jobban mint kellene méh összehúzodásom van.
Úgyhogy csak azt végzem el ami nagyon muszály.
Nagyon nehéz de inkább mint valami baj legyen.
Most vagyok 20 hetes.
Erdekes a dokid, mert egy ch dieta nem art, ha nincs tulsagosan lecsokkentve a ch... nyilvan ez is akkor er valamit, ha a zsirt/feherjet is megfelelo mertekben fogyasztja az ember es nem tolja azokat tul kompenzalas miatt, mert akkor ugyanugy kaloriatobblet lesz.
Nekem ugyanez volt a gondom volt a leoennyel, csak 12 hetesen es 17 hetes kortol minden engedelyezve volt. En dolgozni is visszamentem, kismama tornaztam is.
Amit jo, ha tudsz, a kismamatornatol nem fogsz fogyni, az max annyit segit, hogy az izomzat, hatizom, fenek, comb picit jobb allapotban legyen ahhoz kepest, mintha nem csinalnal semmit.
De ez nem olyan edzes, ami felporget es kaloriat eget, inkabb karban tart.
Ettol fuggetlenul hasznos, de csinal szamottevo kaloriadeficitet.
Ha biztonsagos mozgast keresel, akkor tobbre mesz a napi szintu tempos setaval. Nagyobb gyerekkel, babakocsival egyutt napi 5 km (az nem is sok, lehet tobbet is) nem rohanva, de jo tempoban.
Kaloriafelhasznalasban lenyegesen jobb, emellett persze lehet kismamatornatni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!