Úgy esett hogy teherbe estem, és most kétségek vannak bennem a párom kora miatt. Be merjem vállalni?
35 éves vagyok. A párom 51. Mind a kettőnknek van előző kapcsolatból 1-1gyermeke, és most nuvaring hüvelygyűrű mellett teherbe estem. (Nem mondom hogy nem én rontottam el valamit, nem kérem a "ha normálisan használtad volna ..." kommenteket).
Beszéltünk mind a 2 lehetőségről, hogy megtartsuk, vagy sem, egyikünk sem hajlik az abortuszra, mert ha így alakult akkor már nem szeretnék megválni tőle. Csak bennem van a félsz hogy a párom már nem fiatal. Bírni fogja? Hogy nézi ezt a társadalom? Bár tudom ne az érdekeljen mások mit szólnak. Van itt olyan aki hasonló korban még mert apa lenni? Érezte hátrányát a dolognak? Köszönöm a normális válaszokat 😊 (amúgy 7 éve vagyunk együtt, mindenünk közös, az összhanggal, és a szeretettel semmi baj köztünk)
6os vagyok.
Még annyit mondanék, fiam egyik osztály társának és egyben legjobb barátjának, 12 évesek, az apukája 68 éves. Soha senkinek eszébe sem jut ez az osztályban. Nem hogy cikiznék.
#7! De félreértelek, mert nem lehet nem félreérteni. Azt mondod, a férjed fiatalabbnak néz ki a koránál, de ez most tegyük is félre. Ha a férjed a korának megfelelően is fog kinézni, pontosan ki fogja csúfolni? A gyerekek, akiknél mindenki öreg 20 fölött? Tényleg azt hiszed, különbséget tudnak tenni 40-50-60 évesek közt, vagy egyáltalán érdekli őket? Pedagógusként sokféle csúfolódást hallottam, de ilyet egyszer se. Ez csak a gyiken divat a fiatalok anyukáktól. De most te komolyan arra fogod tanítani a gyerekedet, hogy ilyen felnőttek véleményére adjon, aki leszól egy másik szülőt a kora miatt? Ráadásul a gyereke előtt? Ne viccelj már! Én bízom magamban annyira, hogy át tudom adni a gyerekemnek, kinek a véleménye számít és kié értéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!