Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? Gondoljak rosszra?

Szerintetek? Gondoljak rosszra?

Figyelt kérdés

Elso tesztem 10dpo este, alig alig latszott. Masodik 12dpo reggel es harmadik 13dpo reggel. A 12 es 13 kozott nem latok kulonbseget, mintha halvanyabb volna a 13as.

Tuneteim mar 9dpotol voltak, hihetetlen savasodas, ehseg mellett etvagytalansag, mellbimboerzekenyseg, legszomj. Ma reggelre viszont kb eltuntek, a mellerzekenyseg van meg de mar csak alig, meg talan az etvagytalansag. Lehet ez normalis? 😔 Mar volt egy kemiaim de az 18dpoig ment,akkor multak el egyik naprol a masikra a tuneteim. Mit gondoltok?

Letszi kimeljetek az "ezert kell koran tesztelni hogy aztan kemiai legyen es sirankozzunk felette" kommentektol. Ha nem tudsz hozzaszolni lepj tovabb. Elegge rosszul erzem magam igyis. Koszonom!

2024. febr. 26. 11:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%

Hát én ebben az esetben többet egyáltalán nem hívnám ezt a dokit péntek után sem...

Azt még megérteném, hogy nem akar csak úgy adni progit (bár hátrányáról még nem hallottam, tehát inkább szedem feleslegesen, mint ne használjam, ha kellene), de legalább nézethetne egy progeszteronszintet.

Persze nem neki fontos, hogy megmaradjon ez a terhesség...

2024. febr. 26. 14:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
11# úgy tudom azért nem nézetnek progeszteron szintet mert napszalonkènt is változhat. Nekem is azt mondták a vetélés után, hogy attól még nem kell feltétlenül újra szednem ha terhes leszek. A progi nem csodaszer. Nem tudom van e hátránya, ha feleslegesen szedi az ember , de ha ennyire nem lenne jelentősége akkor biztos mindenkinek adnának a biztonság kedvéért.
2024. febr. 26. 14:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Miért kéne egyébként progit kapnia , azért mert volt kémiaia? Dokihoz meg ráér menni még.
2024. febr. 26. 14:30
 14/24 A kérdező kommentje:
Ezert is gondoltam felhivom penteken s max jovo heten megyek mert meg korai. Progit nezettem a mult ciklusomban ovu utan egy hettel, az jo ertek volt.
2024. febr. 26. 14:38
 15/24 A kérdező kommentje:
Szombat reggeli(11pdo) clearblu es mostani delutani clearblue(13dpo) Akkor egyelore minden rendben igaz? 😅
2024. febr. 26. 17:40
 16/24 A kérdező kommentje:
2024. febr. 26. 17:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nem nyitja meg. De biztos minden rendben lesz. Felesleges előre aggódni, még ha nehéz is
2024. febr. 26. 20:20
 18/24 A kérdező kommentje:

Csinaltam most este egy uj rozsaszint. Eleg szep. Viszont ma elkezdett neha jonni nagyon minimalis barna nyak es sok nyak es enyhe menzi gorcsok is vannak :/ gondolom a teszt erossodesetol fuggetlenul nyugodtan lehet egy kezdodod veteles?!

[link]

2024. febr. 27. 19:09
 19/24 A kérdező kommentje:
*a bugyimon semmin egesz nap de wczes utan ha jobban megtorlom ott a papiron
2024. febr. 27. 19:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Hogy vagy Kérdező?

Ha marad a barnázás,sztem érdemes hamarabb menni nőgyógyászhoz, mert erre vsz felírná a progeszteront.

2024. febr. 28. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!