Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoszinu mar nem szeret a csaj? Gondoljak rosszra?
Figyelt kérdés
A csajjal nem reg jottem ossze. Es azt vettem eszre hogy nem keres. Csak en keresem ot (legtobbszor). Van olyan, hogy exevel talalkozik stb.2023. márc. 13. 21:49
2/12 A kérdező kommentje:
Van egy haverom(csaj) nalunk vokt hetvegen es valamier nagyon nagy buntudatom van. Lehet az hogy beleszerettem? Mert akkor nem csak ez a baj hanem a haver is
2023. márc. 13. 22:08
3/12 anonim válasza:
Lehet kivetìted rá az érzéseid
4/12 anonim válasza:
Igen ha szeretne folyton keresne amúgy…ez az igazság.
Inkább hagyd..de azért mond meg neki hogy ez így neked elég volt
5/12 A kérdező kommentje:
Valoszinu ez lesz, mert meg fogom unni, hogy nem keres...
Beszeltem haverommal es o is azt mondta, hogy varjak meg egy picit hatha megjon az esze, ha meg nem akkor vege
2023. márc. 14. 06:35
6/12 anonim válasza:
Mindkettő rossz jel, a hanyagolás is és az exes dolog is. Az utóbbi miatt sztem ki is dobnám.
7/12 anonim válasza:
6-ossal egyetértek. Mindkettő rossz előjel, talán érdemes lenne elengedni.
8/12 anonim válasza:
Nyilván visszament az exéhez
te meg keress más csajt
ennyi
9/12 anonim válasza:
Faszikám, ha egy csaj szeret akkor minden nap nyaggat fészbukon-telefonon-postagalambon és nem dumál más csávókkal barátokkal sem. Sztem csak a lepattanó voltál
10/12 A kérdező kommentje:
Jo igaz.
Lepattano?
2023. márc. 14. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!