Sógornőm ilyen súllyal 2 gyereket szült. Mindkettővel befektették a végén, pedig egy kilót hízott az elsőnél állítása szerint. Nem tudom, mi alapján döntenek. Az utolsó hónapot én is kórházban töltöttem más ok miatt, azt tudom, hogy a sok hízás megnöveli a terhességi toxémia kialakulását, emiatt volt pár sorstársam a bent töltött idő miatt. Szóval próbálj ne hízni.
2024. febr. 23. 16:42
12/20 anonim válasza:
3 spontán tervezett gyermekem van pcos +ir mellett, diéta nélkül. 🙄
2024. febr. 23. 16:43
13/20 anonim válasza:
Nekem 2 spontán gyermekem van, egyik előtt se diétáztam és az első hónapban összejöttek. (Pcos) Szóval erre nem nagyon kellett volna alapozni..
2024. febr. 23. 17:00
14/20 anonim válasza:
8-as vagyok. Igen 9-es azok bezavarhatnak. Nekem is néztek, mert akkor más lett volna az étkezési tervem ha gond van
12-es. Hát ezzel nem büszkélkednék, hogy nem követtem a diétát. Mázlid volt. Ismerek olyat akinél baj volt, mert nem követte az ir diétát.
2024. febr. 23. 17:01
15/20 anonim válasza:
14#
Szerintem meg az endokrinológus szülész nőgyógyászom ezt jobban tudja mint te.
12# voltam.
2024. febr. 23. 18:39
16/20 anonim válasza:
Csakhogy nem azt írtad, hogy orvosi javaslatra diéta nélkül. Nem mindegy, hogy valakinek diétázni kell és cseszik rá. Én nyilván arra értem akinek kéne és nem csinálja. Legközelebb írd pontosabban, mert nagyon nem úgy jött le. Nyilván mindenki arra gondolt, hogy kellett volna, de nem csináltad. Sok olyan van akinek kéne és nem csinalja a diétát és veszélybe sodorja magát vagy a babát. És akárki akármit mond ha valaki 120 kiló az igenis problémás és arra komolyan oda kell figyelni. 14 voltam.
2024. febr. 23. 18:49
17/20 anonim válasza:
De ha tudod, hogy PCOS és IR all fent, akkor gondolom valamivel kezelve volt, nem? Szedsz valami gyógyszert?
2024. febr. 23. 18:56
18/20 anonim válasza:
16#-os. Ne mentegesd amit írtál,igazad volt. Gondolod van olyan elmeháborodott orvos,aki erre azt javasolja,cukorproblémára,hogy nem kell diéta? Persze még támogatja is a cukorbetegség kialakulását. Kétlem. :D
2024. febr. 23. 19:11
19/20 anonim válasza:
Jézusom. Ki mentegetözik? :D te írsz bénán és még én vagyok a hülye? Olvassd a különbséget.
Orvosi felügyelettel pcos és ir mellett dieta nélkül problémamentes terhességem volt.
Ez az egyertelmü fogalmazás. További szép napot!
2024. febr. 23. 19:39
20/20 anonim válasza:
19# A mentegetőzést nem neked írtam,csak nem tűnt fel. :) A többire meg nem reagálok inkább neked,de van véleményem a dologról. Szép estét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!