K.Andi83 kérdése:
4 hetes kismamák! Voltatok már orvosnál?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 20:43
1/7 anonim válasza:
A 6-7. hét körül érdemes elmenni dokihoz, hamarabb úgysem lát semmit, és ezért visszahív 2-3 hét múlva.
2/7 anonim válasza:
Én viszont már azonnal mennék dokihoz, ha pozitív a tesztem. Ha esetleg még nem frankó minden, akkor tud gyógyszert is adni.
Sajna én már túlvagyok egy korai vetélésen, így aztán méginkább fontosnak tartom, hogy mihamarabb orvoshoz menjen az ember, ha kiderült, hogy babát vár. Nekem se mondta a doki soha, hogy minek mentem olyan korán.
3/7 anonim válasza:
Nekem i volt már vetélésem, és amint + lett a tesztem azonnal mentem orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Én 5 hetesen voltam, 10 mm-es petezsákot látott a doki.
5/7 anonim válasza:
Kedves Andi! Szerintem elég ha a 10.hétig bezárólag mész orvoshoz, mert úgyis akkor kezdődnek a vizsgálatok! Ami még lényeges, hogy legyen 1 éven belül citológia vizsgálatod, ha az nincs, akkor minél hamarabb látogasd meg az orvost, mert ott várni kell az eredményre! Szokták javasolni hogy kezdd el a magzatvédő vitamin szedését (pl.:elevit, mondjuk ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, én szedtem és minden rendben volt), és a magneB6-ot! Igazából más tennivaló nincs így az elején! Remélem tudtam segíteni!
6/7 anonim válasza:
semmit nem fog látni 4 hetesen, még a petezsákot is úgy kell majd keresgélnie. ha akarsz látni petezsákot, várd ki az 5. hetet. ha szívhangot is szeretnél hallani, akkor a 6. hetet. ha kis bumszlikat a keze, lába, feje helyén, akkor a 8. hetet. betöltött heteket értettem ezalatt.
7/7 anonim válasza:
Én 5 hetes vagyok de csak november 23-ra jelentkeztem be.
Szerintewm előtte semmi értelme ha csak nincs valami bajra utaló jel.de ez egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!