Hányadik hétig tartottak a terhességi rosszullétek? 7 hetes vagyok jelenleg.
Figyelt kérdés
A fiaimmal semmi tünetem nem volt kb, most pedig végtelen rosszul vagyok. Hányinger éjjel nappal. Szédülés, fejfájás, gyengeség. Szinte egész nap fekszem, mert amint csinálok valamit, azonnal rosszul vagyok. Nagyon elvagyok keseredve, mert a gyereket, a háztartást nem szeretném elhanyagolni. A héten szerencsem van, mert szabad hetes a férjem, így ő viszi őket suliba, de a jövőjét megint egy remalom lesz. Sírni tudnék, hogy ilyen tehetetlen vagyok.febr. 20. 18:45
21/22 anonim válasza:
Az első két terhesseggel (fiúk) az utolsó a napig, most(szinten fiú) a 13. Hétig. Kitartás :)
22/22 anonim válasza:
16. Hétig, de még most is előfordul, hogy hányingerem van és 4-5 naponta van egy hányás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!