Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig tartottak a...

Hányadik hétig tartottak a terhességi rosszullétek? 7 hetes vagyok jelenleg.

Figyelt kérdés
A fiaimmal semmi tünetem nem volt kb, most pedig végtelen rosszul vagyok. Hányinger éjjel nappal. Szédülés, fejfájás, gyengeség. Szinte egész nap fekszem, mert amint csinálok valamit, azonnal rosszul vagyok. Nagyon elvagyok keseredve, mert a gyereket, a háztartást nem szeretném elhanyagolni. A héten szerencsem van, mert szabad hetes a férjem, így ő viszi őket suliba, de a jövőjét megint egy remalom lesz. Sírni tudnék, hogy ilyen tehetetlen vagyok.
febr. 20. 18:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Első: 7.héttől 22.hétig

Második: 8.héttől 26.hétig

Brutális volt. Ha csak elsétáltam egy bolt, esetleg egy izzadt ember mellett már hánytam a szagoktól. Főzni nem tudtam, a nyers alapanyagok szagától egyből hánytam. Szédültem állva, fekve, ülve, gyenge voltam mint a harmat.

febr. 20. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:

1. 13

2. 16

3. 22

febr. 20. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:

A szédülés és a hányinger a 6. héttől jelentkeztek és tartottak a 11. hétig.

A 12. héttől a 33. hétig napi 4-6-8 alkalommal hánytam, szag-és ízundorom volt.

A 34. héttől a 36. hétig hasmenésem volt és olyan megfázásom a 38. hétig, ami még a baba születése után is megvolt.

febr. 20. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekem a szédülés második trimeszter eleje. 3 gyerek van, volt amelyiknél félidőnél kitartott, volt amelyiknél kb 12-14 hetesen véget ért.

Hányingerem csak pár hétig volt, 8 illetve 10 hetesen megszűnt tünet.

Az álmosság is eddig volt nagyon durva, 8-10 hét, de a terhesség végéig többet aludtam volna, mint egyébként. Viszont el tudtam már látni a feladataimat. 3. babával frissebb az élmény, home office-ban dolgoztam 6 és 8 hetes korom között, mert egy influenzát sem viseltem rosszabbul 1 hónapja...

febr. 20. 20:52
 15/22 anonim ***** válasza:
7-8. heten kezdodott es talan most kezd elmulni (lekopogom) a 14. heten. Eddig 5 kilot fogytam, nem tudtam joizuen enni se meginni a kedvenc narancslevemet, mert kijott belolem. Szoval remelem, kezdek jobban lenni.
febr. 20. 21:04
 16/22 anonim ***** válasza:

6 héttől a 22.hétig.

Azt hittem már soha nem múlik el. Mindenki azt mondta csak a 12.hétig tart. És mindenki rácsodálkozott, hogy "még mindig rosszul vagy???" Mintha rajtam múlott volna.. 😀

febr. 20. 21:31
 17/22 anonim ***** válasza:
7 héttől 21 hétig. Az utcán volt a legrosszabb, mert tömény kutyapisi szagot éreztem csak és akkor egyből hánynom kellett. A férjem minden vizsgálatra szabit vett ki, hogy elkísérjen annyira cefetül voltam.
febr. 20. 21:39
 18/22 anonim válasza:
7 hetesen kezdődött egyik napról a másikra brutális lett, semmi nem maradt bennem napokig, aztán kicsit enyhült, reggel és este jött elő, vagy csak reggel. Most 15 hetesen már enyhült, de még nem múlt el.
febr. 20. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:
6 hetesen kezdődött a 15.héten múlt el.
febr. 20. 22:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, látom akkor ez sokáig fog tartani.
febr. 21. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!