Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van meg eselyem a terhessegre...

Van meg eselyem a terhessegre szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma vagyok 5+4hetben, tegnap volt egy pici rozsaszin nyalka a tisztasagibeteten, kesobb pedig 2 kis fel cm barna folt. Azutan pedig minden wczes (kis dolog) utan volt barna nyalka a wc papiron. Megijedtem, igy elmentunk a dokihoz, aki meg csak ures petezsakot latott, viszont ma jo intenziven szurkalt abban az 1 pontban, ahol elvan helyezkedve. Es feszulest erzek amikor felallok, ill. leulok + enyhe menstruacios fajdalmat. Ma ismet volt egy kis barna nyalka, aztan egesz nap semmi, es nagy wc utan ismet talaltam egy hoszabb tu vastagu barnas nyalkat.

Bocsi, h igy korbeirom, de tanacstalan vagyok... Es biztos van kozuletek, aki tud segiteni.

Ez normalis vagy nem? Nem adtak semmit egyebkent, csak 500mg c vitamint szedek, D, es terhesvitamint. Meg magneziumot a tegnapi utan.

Koszi.

febr. 13. 17:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem is görcsöltél csak ez a rozsaszín piros barnás dolog jött? Beszéltél orvossal?

Egyébként ez a gyógyszer amit felirtak neked ez mire szolgál? Mit kéne csinálnia?

febr. 18. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!