Lehet ebből baba? Van esélyem így élő terhességre? Méhen kívüli kizárt. Még soha sem volt vetélésem. MOst sem vérzek, nem görcsölök. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Van már egy 2 éves kisfiam. A ciklusom 40. napján volt egy halvány pozítív tesztem. A teszt után 3 héttel voltam orvosnál, 8 hetes helyett 4-5 hetesnek látszom, van egy 11x8mm petezsák, szikhólyag sejthető. Vérből vizsgált hcg szintem 4060. 6 nap múlva a hcg 5500 re emelkedett, petezsák hasonló.Ciklusaim 35-40 között szoktak lenni.
Lelkileg nagyon megvisel ez az egész.
2010. jún. 29. 09:44
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a ciklusod végén lettél terhes, azért látszik csak 4-5 hetesnek. A _HCG is emelkedik. Gondolom az orvos visszahívott UH-ra is. Nem lesz gond, nyugi!
2/5 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval!
Ne izgulj,minden rendben lesz!
3/5 A kérdező kommentje:
De a hcg-nek elvileg 2 naponta duplázódnia kellett volna a papír szerint. De nem tudom, hogy ez még belefér-e.
Úgy érzem belebolondulok ebbe.
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2010. jún. 29. 09:58
4/5 A kérdező kommentje:
doki 2 hét múlva hívott vissza, mert közben szabin lesz egy hétig.
2010. jún. 29. 09:59
5/5 anonim válasza:
Szerintem is az lehet, hogy a ciklus végén jött össze a baba, és tényleg csak 4-5 hetes, nyugodj meg, minden rendben lesz. Az értékeid szerintem egy ennyi idős terhességnek megfelelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!