24 hetes terhes vagyok, és már csak 1x kell mennem terhesgondozásra. Másnál is így volt?
Én államiba jártam és havonta kellett menni. És, ha volt valami (volt) akkor pluszba visszahívtak, hogy ránk nézzenek.
Komolyan 5 perccért fizetsz? Ez elég gàz..ahova én jártam még az is 20 petceket benn volt akivel minden rendben volt. Tényleg alaposak voltak.
Nem! Havonta kellett menni! És 20-25 perceket szoktunk bent lenni! Nekem eléggé úgy tűnik, hogy nem alapos és még csak nem is érdeklik a páciensei annak ellenére sem, hogy magánrendelés.
Miért mész 3 különböző helyre amúgy? 36. héten van alapból kenetvétel, méhszájvizsgálat, azt sem csinalja meg?
Cukorral háziorvos és belgyógyaszhoz kell menni.
Én államiban jártam, nekünk a nőgyógyász csinálta a genetikai UH-kat is és csak azokra kellett menni, azaz a 19. hét után én a 31. héten voltam nőgyógyásznál.
Utána a 37. héten kellett először nst-re menni, akkor csinálták a kenetvételt. (méhszáj vizsgálat nincs fertőzésveszély miatt, 40. héten is külön kellett írni hogy tájékoztattak és hozzájárulok a vizsgálathoz)
Hát érdekes egy orvos... :/
Biztos nem pénzelném többet a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!