Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírnátok mit tapasztaltatok? :)

Leírnátok mit tapasztaltatok? :)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem várt előtt 1 nappal vagyok, babát szeretnénk. Bár tudom, nagyon korán, de tegnapelőtt és tegnap kíváncsiságból csináltam egy Facelle tesztet. (Igen, a korai tesztelés miatt félbevágtam, ne kövezzetek meg érte.)

A tegnapelőttin időn túl jelent meg egy halvány vonal amit persze nem veszek figyelembe. A tegnapin azonban időn belül megjelent egy második halvány vonal, ami száradás után is látszik.

Tesztelni holnap vagy azután tervezek még. Az volna a kérdésem más így járt így? Lett belőle baba?

Volt valami tünetetek ami más volt mint addig?

Őszintén, a melleim mindig fájnak peteérést követően, azonban most jobban, és sokszor “égve” fájnak. A hasam is szúrkál 3 napja, bár lehet a menzeszt jelzi. Ami viszont pms tünet szokott lenni és most nincs, az a kívánósság és falási rohamok, most napok étvágytalan vagyok..

Csatolom a teszt képét, az első akkor készült, a második száradás után. Válaszaitokat ezúton is köszönöm! 🤗

2024. febr. 6. 14:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A koraterhességi tünetek teljesen megegyeznek a pms tüneteivel, tehát ilyenkor még teljesen feleslegesen keresel tüneteket. És mivel ezek is hónapról hónapra változnak nincs olyan tünet vagy tünet elmaradás ami azt jelezné hogy terhes vagy. 3 év után sikerült a terhesség, nekem elhiheheted, minden hónapban figyeltem
2024. febr. 6. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek sajnos negatív tesztek.

A kérdésre válaszolva: megduzzadtak a melleim (mensi előtt nem szoktak) és petefészek szurkálásom volt nagyon erősen. Mensi napján 1x volt egy kis élénk piros vérzés, ami átment még másnap barnázásba és ennyi.

Azóta 35 hetes vagyok :)

Szurkolok Neked is! :)

2024. febr. 6. 14:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legnagyobb tünet hogy menstruácio elött 1 nappal már erősebb volt a teszt csik mint a controll.

Ezek full negatív tesztek.

2024. febr. 6. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a melleim voltak érzékenyek (pms-t nem tapasztaltam soha előtte, így egyből gyanús lett).

Második terhességnél már alig volt más a mellfájdalom, mint mensi előtt, mert addigra már gyakran volt pms tünetem is...

Azt viszont még megjegyezném, hogy Facelle teszttel (igaz, hogy a kazettással, de az is ugyanilyen érzékenységű) a 28. napon erős, határozott 2. csíkom volt, szóval ha csak nem extra rövid a luteálisod, akkor mensi előtt egy nappal már látszhatna jobban is, már ha élőben tényleg van ott valami egyáltalán...

2024. febr. 6. 15:21
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld pipa!:)

12-es szívből gratulálok, boldog babavárást! 😊

Illetve köszönöm a drukkokat, a holnapi teszt már gondolom kimutatja, ha van baba. A tünetekre meg inkább nem adok. :)

2024. febr. 6. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont értelmetlennek tartom menzesz előtt több ezer ft-ot elkölteni vagy vagy alapon."

Nem csak 3000 forintos teszt létezik...

Én egy 1000 forint alattival teszteltem és kimutatta ugyanúgy mint egy 3000 forintos teszt. Nem kell a világ összes pénzét rákölteni. Tényleg nem is értem ezt a félbe vágom a tesztet dolgot...

Egyébként negatívnak látom én is, nekem csak olyan tüneteim voltak hogy nem volt erőm edzeni, nem is esett jól, fáradtabb voltam a szokásostól. Tipikus mellfájás ilyenek nem volt. Aztán a nem várt napján teszteltem (délután) egy pozitívat.

2024. febr. 6. 18:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Negatív, a facelle nemvárt előtt egy nappal már full pozitív lenne, ha terhes lennél.
2024. febr. 6. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Teszteltél ma?
2024. febr. 7. 08:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Igen, a mai teljesen hómező, illetve a mellfájdalmam is enyhült, így várom hogy megjöjjön. Majd a következő hónapban :)

Mindenkinek köszönöm a választ és az érdeklődést!

2024. febr. 7. 09:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Én a menstruáció esedékes 1. Napján teszteltem szintén facelle teszttel (abból is a leggagyibb volt), akkor az negatív lett, 1 héttel később a clearblue már pozitív volt.

Azóta már 15 hetes vagyok.

2024. febr. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!