Lehet hülye kérdés, de hogy borotválkoztok nagy
pocakkal?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, nőgyógyászati vizsgálatra amikor mentem nagy nehezen meg tudtam csinálni intim területen, de van esetleg valami trükk hogyan lehet normálisan leborotválni ott? Sajnos nincs kádunk, csak zuhanyzó, és egész alakos tükör sincs. Ki hogy oldja meg?
Én is figyeltem erre terhesen, egyrészt igényem volt rá, másrészt nem 9 hónapig Január volt. Nyáron azért nem kell jeti lábakkal sétálni mert terhes vagyok, ha már azt sikerült, akkor a többi részen is. Nem volt könnyű, az biztos, jógáztam a kádban egy órát :)
2024. febr. 1. 18:48
12/19 anonim válasza:
Lábamat egész "ügyesen" megoldom. Elsőre tükörrel csináltam odalent, másodjára csak érzésre, kitapogatom. Ha úgy érzem, hogy végeztem, akkor szólok a férjemnek, hogy jöjjön már be minőségellenőrzésre és igazítson rá ha úgy alakul.
2024. febr. 1. 20:27
13/19 anonim válasza:
Emlékezetből 😅 Aztán végigtapogatom maradt-e valahol, de a végére fújtatok, mint, aki a maratont lefutotta 🤣 31 hetes vagyok, harmadik gyerek, az első kettőnél megoldottam még szülés előtt is, remélem most is sikerül majd, bár szerintem most már baromi nagy a hasam. 31 hetes vagyok.
2024. febr. 1. 21:39
14/19 anonim válasza:
"A férjed meg legyen bozót harcos. "
Kapaszkodj meg, a huszas éveim elején borotváltam magam kopaszra utoljára, mégis összehoztunk két gyereket és azóta is aktív a nemi életünk, 18 éve vagyunk együtt. ;) Befonni nem lehet, bugyiból nem lóg ki, több nekünk nem kell.
2024. febr. 1. 21:45
15/19 anonim válasza:
Próbáltam tapogatni, hogy hol maradt még bunda. Néha egész akrobatikus pózokat csináltam. 😆 Amikor a hazajövetelkor cserélték a kötést a császárhegen, akkor láttam meg, hogy egy helyen volt egy nagy göndör, fekete szőrszál. Elmosolyodtam magamban, hogy az egész addig ott növögetett de végre látom az alfelemet 😆
2024. febr. 1. 22:04
16/19 anonim válasza:
Kitapogatom kézzel és sikerül is általában elég jól leszednem, tükörrel a végén ellenőrzöm.
Én cikin érezném magam ha bundával kéne a férjem elé lépnem, igénylem én is hogy csupasz legyek.
Ha pedig kézzel kitudom tapintani hogy hol szedjem le stb akkor miért ne szedném le?
(35hetes)
2024. febr. 1. 22:16
17/19 anonim válasza:
Több, kevesebb sikerrel. 🤣
2024. febr. 1. 22:18
18/19 anonim válasza:
Jah, nemtom láttatok-e már kövér macskát mosakodni...
2024. febr. 1. 22:27
19/19 anonim válasza:
Akkor borotválkoztam amikor mentem vizsgálatra 32 héten meg a 36on
Aztán a 38.on leborotváltam magam majd a 39+3on mert elkezdtem barnázni fájásaim voltak, másnap megszültem leborotváltan. De természetesen szerintem senkit nem érdekel hogy milyen vagy odalenn. Sminkes körtükrömet tartotta a párom míg borotváltam odalennt.Kérd a segítségét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!