Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hülye kérdés, de hogy...

Lehet hülye kérdés, de hogy borotválkoztok nagy pocakkal?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, nőgyógyászati vizsgálatra amikor mentem nagy nehezen meg tudtam csinálni intim területen, de van esetleg valami trükk hogyan lehet normálisan leborotválni ott? Sajnos nincs kádunk, csak zuhanyzó, és egész alakos tükör sincs. Ki hogy oldja meg?
2024. febr. 1. 17:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Sehogy. A lőtéri kutyát nem érdekli. Az orvost a legkevésbé. Legyél tiszta és kész.
2024. febr. 1. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy én is leszoktam, de alapvetően nem is kéne.

Amikor terhes voltam akkor meg csak fazonra vágtam, meg röviditettem. Azt még tükörrel oldottam meg.

2024. febr. 1. 18:06
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Ahh, en mar tukorrel se lattam semmit es kezzel se nagyon ertem el. Hozzatartozik az igazsaghoz, hogy 150 centi vagyok es vegul 4,1 kilos babat szultem, akkora voltam mint egy balna. Vagyis csak a hasam, kb a terdemig ert kis tulzassal🤣🤣
2024. febr. 1. 18:10
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon bénán, a szülés után a zuhanyzóban szembesültem vele, hogy mennyire 🤣
2024. febr. 1. 18:11
 5/19 anonim ***** válasza:
57%

Módis Gabinak volt egy hasznos ötlete az egyik terhességről szóló videójában pár éve:

szőrtelenítő krém 😊

2024. febr. 1. 18:17
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Egyrészt bénán, másrészt annyira kifáradok a végére, hogy csak úgy lenne értelme, hogy egyik nap egyik láb, másik nap másik, aztán... 😂 A húgom azt mondta, menjek el egy vállalkozó szellemű autószerelőhöz, aki becsúszik alám 😂
2024. febr. 1. 18:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem csinálta, de rohadtul izgultam mindig közben :D
2024. febr. 1. 18:28
 8/19 anonim ***** válasza:
23%
A lőtéri kutyát se érdekli.. Aha persze. A férjed meg legyen bozót harcos. Nekem elég nagy hasam volt de ez sose okozott gondot, attól még tudtam hajolni.
2024. febr. 1. 18:29
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

Mi kinottunk mar abbol a korbol, hogy zavarjon egy kis szor szex kozben.

Bar a terhesseg utolso par heteben, amikor mozdulni se tudtam, speciel nekem ez volt a legutolso gondolatom, nem vagyunk egyformak.

Es hopp, meg egyutt vagyunk, tuleltuk, sot, szules kozben is latott.

Szerintem utobbi sokkal zavarobb lehet, mint a szor, de kinek mi.

2024. febr. 1. 18:38
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
Tükör fölé guggoltam,szét tett lábakkal és úgy.
2024. febr. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!