Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma lettem 40 hetes normális...

Ma lettem 40 hetes normális hogy még nincs semmi fájás?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy normális e hogy még nem jön a baba mivelhogy kislány állítólag a kislányok 38-39 hétre születnek lehet fel kellene hivnom az orvosom és kb hány héttől kerül szó az indításáról ha még nem jön a baba?

2024. jan. 31. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Normális.

Mostmár naponta kell járni nst-re majd ott mondják hogy mi lesz a továbbiakban.

Nálunk betöltött 41. héten van főorvosi bemutatás ahol van UH, manuális vizsgálat, megnézik az nst-t és döntenek hogy be kell feküdni indításra vagy még maradhat bent. Betöltött 42. héten fixen indítanak.

2024. jan. 31. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Kolléganőmet 40 hetesen hazaküldték. Volt még egy hét.
2024. jan. 31. 22:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Meg nyakdugom sem ment el vagyis nem vettem észre mert nekem folyamatosan van fehér fojasom amire hiába szedek akármit nem múlik el a hasam se szállt le még szerintem a baba már egy hónapja le fordult itt romániában nem minden nap kell járni itt csak minden 2 hétben kell
2024. jan. 31. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Normális.

Nyákdugóval én sem találkoztam.

Majd szólnak ha indítani kell, bent nem marad!

2024. jan. 31. 22:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én hasam sem szállt le az utolsó percig sem, 39+6 napon szültem, teljesen a semmiből egyszer csak elontott a magzatviz. Szóval ne izgulj, fél órával előtte még én is azt kutattam a neten, mikor szokták indítani a szülést, ha nem születik meg a kiirt időpontra.
2024. jan. 31. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
A terhesseg 37-42 hetes. 9 honap alatt ez nem esett le ?
2024. febr. 1. 00:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Normális.Nyákdugót 12órával szülés elött veszítettem el. 39 +4re szültem.Csak néholi

haskeményedés állt fennt. Egyik napról a másikra beindult. Legyél aktívabb, menj el sétálni.

2024. febr. 1. 09:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Mind a két lányomat a betöltött 41. hét után szültem, az elsőt indították a másodikat szerencsére nem kellett, aznap megszületett amikor be kellett volna feküdnöm. Az elsővel nulla darab jósló fájásom volt, a nyákdugó a vajúdáskor távozott. A másodikkal is csak 1-2 nappal szülés előtt kezdődtek a jóslók, méhszájam zárt volt szülés előtt 4 nappal mind s kétszer. Bent nem marad, egyszercsak elindul majd kifelé így vagy úgy. :) Ne aggódj, teljesen normális ez így.
2024. febr. 1. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálam semmi előjel nem volt. Az elsőnél számolható fájások jöttek. A másodiknál elfolyt a magzatvíz.
2024. febr. 1. 13:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem még azóta sincsen semmi 41 hetes és 3 napos
2024. febr. 12. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!