Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fél még valaki bölcsőhaláltól?...

Fél még valaki bölcsőhaláltól? Még megsem szüketett a kusbabám,de minden félelmem van.

Figyelt kérdés
2024. jan. 30. 19:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

7-es, a pelenkara csiptethetost nem hasznalhatod babakocsiban, autoban, hintaban.

Pontosabban rarakhatod, csak nem fog megfeleloen mukodni a mozgas miatt, szoval halal felesleges.

Egyebkent szinte az osszes legzesfigyelonek fent van neten a hasznalati utasitasa, vasarlas elott erdemes elolvasni az adott tipusut, mert ugy kell hasznalni oket, ahogy a gyarto irja :)

2024. jan. 30. 20:25
 12/31 anonim ***** válasza:
64%

#11! Hú, basszus, tényleg, köszi. De most akkor olyankor mit rakjak rá? Most ébresszem fel mindig, mint annó az unokahúgomat, amikor szerintem nem szépen aludt?🤔🤣

2024. jan. 30. 20:29
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
Köszi a tippet, most hogy már túl vagyok a 12 hetes parán meg a genetikain, most már a szülés mellett lassan elkezdhetek ezen is aggódni :D
2024. jan. 30. 20:32
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél igen, a másodiknál már nem. Magyarországon a bölcsőhalál extrém ritka és jellemzően sok rizikófaktor található meg ezeknek a babáknak a környezetében. Dohányzó szülők, téli születés, fiú nem, rossz szociális körülmények, stb. Hála a jó égnek sokkal ritkább, mint amennyire rettegunk tőle.
2024. jan. 30. 20:39
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és ezért vettem légzésfigyelőt
2024. jan. 30. 20:56
 16/31 anonim ***** válasza:
51%

14, ok hogy ritka, de ha pont te vagy az a 100 000 ből aki a ritka?

Jó az a légzésfigyelő.

2024. jan. 30. 20:59
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a légzésfigyelő mellett is sokszor ránézek a babára minden oké-e.
2024. jan. 30. 21:44
 18/31 anonim ***** válasza:

12-es, semmit ne rakj ra, nem is tudsz babakocsis alvasnal. Legyel ott mellette, aztan ennyi. Nem hiszem, hogy fel fogsz kelteni egy ujszulottet, ha egyszer vegre alszik…legalabbis en orultem, ha van 30 percem, amig nem a mellemen logott, hanem mashol aludt, fel nem keltettem volna.

De egyebkenk nalunk csak seta kozben aludt a kisfiam babakocsiban, szoval ugy nem volt nehez ot nezni 😅

Kesobb mar meg lazul ember es nem fog annyira izgulni ezen.

2024. jan. 30. 22:17
 19/31 anonim ***** válasza:
59%

#18! Hú, nem ismersz🤣 Unokahúgomat hányszor felkeltettem! Mindig aludt, ahogy bekerült a babakocsiba, függetlenül attól, hogy előtte mikor és mennyit aludt. Volt, hogy mire tesóm kijött a hivatalból már épp készültem újraéleszteni a gyereket. (Majd tesómat, miután ráhoztam a frászt, hogy nincs pulzusa a gyereknek 🤦🏽‍♀️)

Mondtam is mindig, úgy vigyázok rá, ha nem szépen alszik(értsd, nem látom rendesen, hogy lélegzik), én felébresztem. Mondta, hogy csak nyugodtan, csak őt ne ijesztgessem vele😂

2024. jan. 30. 23:03
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

De az teljesen mas 18-as. Az unokahugodat nem te nevelted, nem te keltel hozza sorozatosan.

Amikor ejszaka egyben jo, ha 2 orat alszol, nem fogsz felkelteni egy nappal alvo babat, hidd el!

😅

2024. jan. 30. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!