Március végére várom a babát! Ki milyen szoptatós hálóinget vitt? Rövid vagy hosszú ujjú? Még annyi ,hogy szüléshez is kell vinni egyet ugye?
Szüléshez jó a sima hálóing, szüléshez úgyis fel lesz tűrve a nyakadig, mikor rádteszik a babát senki nem fog gombolgatni. Sötét színű legyen ha esetleg valami rámenne könnyű legyen kimosni (Nekem semmi baja nem lett)
Az osztályra rövid ujjú jobb, a babák miatt fűtenek mint a hétszentség, meg fogsz sülni. (Köntöst se olyan vastag plüss vigyél. Ha viszel akkor vékonyat, de egyébként teljesen felesleges)
Március elejére várom a fiamat. Szülésre egy nagyon olcsó, fehér hálóinget viszek. Ha nagyon gáz lesz, akkor kuka, ha nem, akkor ki lehet hypózni. Ezt a nővérem tanácsolta, két szülés után.
Három másik hálóinget pakoltam be, azok vékonyak és rövidujjúak, mert nagyon keskeny a vállam és a pánzosak folyton leesnek rólam. Voltam már a kórház szülészetén, hát irtózatos meleg volt. Nyilván a kicsik miatt, de így aztán biztosan elég lesz a hálóing meg egy vékony köntöst is viszek, de tegyük hozzá, hogy én nagyon fagyos vagyok.
Zoknit érdemes még tenni, sokaknak a meleg ellenére fázik a lábuk szülés után. Legalább is én ezt a tanácsot többektől is hallottam :).
Nálunk is adnak a kórházban szüléshez, utána is bármennyit kérhetsz ha kell.
Én soha nem szerettem a hálóingeket, leggingset és toppot/felsőt vittem mindkétszer.
Brutális módon fűtenek a babák miatt, köntös is felesleges volt.
Arra készülj hogy szülés után a legtöbb nő brutálisan izzad az első pár napban (hormonok, méhösszehúzódás)
Volt hogy napi 2 váltás ruha nem volt elég a kórházban, át kellett vennem a harmadikat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!