Bevállalnád így a második babát?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor gondolok arra, hogy a gyermek áldás, hogy mennyire szeretem a kisfiam és mennyire szeretnék még kisbabát. Azonban egészségügyi állapotom nem valami fényes.
Túlsúlyos vagyok és császármetszésem volt 10 hónapja. Egy roncsnak érzem magam. 11kg a kisfiam és ölben altatom,van amikor egy napunk 16 órából áll mert hajnali 4kor is képes felkelni és a legnagyobb boldogsággal kezdi a napot.
Tehát az egészégügyi állapotom vacak, erőtlen vagyok és mindenem fáj. Milyen lehet így a második terhesség? Az elsővel semmi bajom nem volt de most létezni is megterhelő...
Köszi a segítséget!
2024. jan. 29. 20:49
11/14 A kérdező kommentje:
A pozitív ellenpélda az a szeretet és a vágy, hogy babázzak és szeretetrt adjak a kicsinek. Mindent adjak amit én nem kaptam meg. Boldoggá tenni egy kis életet, nevelni, példát mutatni stb. Mindig is nagyobb korkülönbséget akartam, 4-5 évet :)
2024. jan. 30. 03:26
12/14 anonim válasza:
Mondjuk előbb szedd rendbe magad. Fogyj le (az elhízás egyébként is baromira nem jó a magzatnak), aztán utána akarj második gyereket.
13/14 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok :)
2024. jan. 30. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!