Influenzás lettem, de nagyon durván. Baj csak akkor lehet belőle, ha kezeletlenül marad, vagy sokáig elhúzódik? 12 km
Félek, mert rég nem éreztem magam ilyen betegnek. Fáj a fejem, torkom. Hányok és fáj a mellkasom. Még csak ma kezdődött. Csak hőemelkedésem van. Gyógyszert nem akarok még bevenni, viszont ez vírus, mert a gyerekorvos szólt is, hogy van ilyen influenza hányással és hasmenéssel tarkítva.
Ugye nem lehet sem nekem, sem a babának baja belőle?
Szia..,ne aggódj a babádat védi a szervezeted és ha nincs lázad akkor még jobb.
Kezdj el mézes-citromos teát inni,amennyit csak tudsz.
Szedj plussz c-vitamint.
Ettől többet most nem nagyon tehetsz.
Jobbulást Neked!!!
Szia, nekem ezek a tünetek pénteken kezdődtek. Nagyon lebetegedtem, hazavezetni a kocsimat nem tudtam, úgy jöttek értem. Én sem akartam gyógyszerrel meggyógyulni, de a babámra gondoltam, és még aznap este kihívtam a házi dokinkat. Kaptam injekciót, tegnapis, és ma utoljára, és nem bántam meg! Szinte kutya bajom nincs, a nagyon nagy torokfájásom elmúlt, szóval jól vagyok, és a babám is szokásához híven sokat mocorog. Ki tudja, még mindig ki lennék lőve. Vettem én is hoemopátiás szopogató tablettát torokrA MÉG pénteken, hármasával szedtem, de nem használt. Mondta is a doki,h. ezekre kár kidobni a pénzt, mert se nem ártanak, se nem használnak.
Szóval én mindenképp a dokit ajánlom.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!