Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Influenzás lettem, de nagyon...

Influenzás lettem, de nagyon durván. Baj csak akkor lehet belőle, ha kezeletlenül marad, vagy sokáig elhúzódik? 12 km

Figyelt kérdés

Félek, mert rég nem éreztem magam ilyen betegnek. Fáj a fejem, torkom. Hányok és fáj a mellkasom. Még csak ma kezdődött. Csak hőemelkedésem van. Gyógyszert nem akarok még bevenni, viszont ez vírus, mert a gyerekorvos szólt is, hogy van ilyen influenza hányással és hasmenéssel tarkítva.

Ugye nem lehet sem nekem, sem a babának baja belőle?

2010. okt. 23. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia..,ne aggódj a babádat védi a szervezeted és ha nincs lázad akkor még jobb.

Kezdj el mézes-citromos teát inni,amennyit csak tudsz.

Szedj plussz c-vitamint.

Ettől többet most nem nagyon tehetsz.

Jobbulást Neked!!!

2010. okt. 23. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. okt. 23. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
homeopátiás szert szedhetsz, az oscillococcinum nagyon jó, köhögésre stodal + a patikus biztosan tud segíteni, hogy még mit. kamilla tea is jó
2010. okt. 23. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem ezek a tünetek pénteken kezdődtek. Nagyon lebetegedtem, hazavezetni a kocsimat nem tudtam, úgy jöttek értem. Én sem akartam gyógyszerrel meggyógyulni, de a babámra gondoltam, és még aznap este kihívtam a házi dokinkat. Kaptam injekciót, tegnapis, és ma utoljára, és nem bántam meg! Szinte kutya bajom nincs, a nagyon nagy torokfájásom elmúlt, szóval jól vagyok, és a babám is szokásához híven sokat mocorog. Ki tudja, még mindig ki lennék lőve. Vettem én is hoemopátiás szopogató tablettát torokrA MÉG pénteken, hármasával szedtem, de nem használt. Mondta is a doki,h. ezekre kár kidobni a pénzt, mert se nem ártanak, se nem használnak.

Szóval én mindenképp a dokit ajánlom.

30hkm

2010. okt. 24. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!