Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhesen végiglehe...

Szerintetek terhesen végiglehet csinàlni egy manikürös tanfolyamot?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a kemikáliákra stb 7 honapon áz heti ket napon…

Valaki esetleg volt így?

2024. jan. 26. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Ja, ha nem is vagy terhes, akkor kezdd csak el!
2024. jan. 26. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem vagy terhes, akkor miért ne? Amíg meg el nem végzed, ügyeltek arra, hogy ne ess teherbe.
2024. jan. 26. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

36. hétig dolgoztam terhesen körmösként...

Simán elvégezheted a sulit. Pláne, ha még terhes sem vagy.

2024. jan. 26. 23:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Rendesen dokgoztál nap mint nap mindenfele anyaggal?:) Teljesen rendben van a picid?:)
2024. febr. 19. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, minden anyagcsoporttal dolgoztam. Jó minőségű elszívóval (bártfai) és természetesen maszkkal védtem magam.

Persze, hogy rendben van. Miért ne lenne? Nyilván nem kell beleinni a liquides üvegbe, meg nyalogtni a zselés ecsetet, és be kell tartani az alap munkavédelmi dolgokat, és nem lesz baj.

2024. febr. 19. 19:38
 16/18 NTBS ***** válasza:

Szerintem nyugodtan.

Az én fodrászom egyik pénteken még vàgott következő szerdán szült!

2024. febr. 20. 06:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Festett is hajat? Az én fodrászom elég hamar abbahagyta a munkát, pont a kemikáliák miatt.

2024. febr. 20. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:

#17, ez a kemikáliás dolog baromság, hacsak nem egy dohos, szellőzés nélküli helyen dolgozik.

A fodrász a vegyszeres munkához kesztyűt húz, így nem érintkezik a bőre a szerekkel.

Inkább az állómunka szokott gondot okozni, vizesedést, derékfájást, keményedést.

2024. febr. 20. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!