Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 100% -ig meg lehet bízni az...

100% -ig meg lehet bízni az orvosokban?

Figyelt kérdés
Jelenleg 23 hetes kismama vagyok, túl vagyunk a 12 hetes, 18 hetes, és egy 4D UH-on.De folyton azon aggódom, hogy nincs lába a kicsinek.Eddig 3 orvos állította, hogy minden rendben, egészséges s pici, a femur hossz is normális, és mi van ha nem folytatódik tovább a kis lába?Sajnos a 4D elfelejtettem megnézni, de szeretnék menni 28 hetesen is, hogy biztos meggyőződjek róla.Ez a túlzott aggódás tudom már nem normális, de olyan sok rosszat lehet hallani.
2010. okt. 23. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt butaság gondolni h ilyenért nem szolnak...combjának a hosszát mérték??
2010. okt. 23. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
leginkább, h magadat nyugtasd kellene az a 4d. ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem lehet semmi baj, mert a dokik közül legalább egynek fel kellett volna, h tűnjön. írtad, hogy már voltál egy 4d-n. akkor biztos látták volna...
2010. okt. 23. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
(első, a femur a combcsont. )
2010. okt. 23. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs,másra emlékeztem,rég volt már a pocakos időszak...de ez elég feltünő lenne ha ott vége lenne a lábnak...nézd meg ujra a 4d-s dvd-t.
2010. okt. 23. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia..én nem bízom teljesen az orvosokban,sajnos volt rossz tapasztalatom.

De...

Ezeknél az uh-nál nem hiszem,hogy csak térdig vizsgálják a láb meglétét.Most voltam 14 hetes uh-on ahol,a piciúrom talpáig végig nézte az orvosom,meg van e mindene.A kezén az ujjait,gyomrát stb,még azt is,bár nem mondta tutira,hogy kislány e,vagy kisfiú.Kislányra tippelt:))

Szóval érthető az aggodalmad,de szerintem rutinból végignézik és nem térnek ki a részletekre és csak akkor szólna,ha valami gond lenne.

De ha ilyen félelmed van menj el uh-ra,hogy megnyugodj:)

De tuti,rendben van a babáddal minden:)

Jó egészséget kívánok Nektek!!

2010. okt. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!