Mennyire lehet bizni az UHs vizsgalat eredmenyeben? Azt mondtak kisfiam lesz.
Nekünk hónapokig ne mutatta meg magát, pedig én már halálra izgultam, hogy vajon milyen nemű a kis manó odabent :)))
Szégyenlős volt nagyon és sosem terpesztett. Azt hiszem olyan 20-22. hét környékén láttuk meg először, hogy kisasszonyról van szó. Bár valahol belül azért éreztem, az elejétől fogva mondtam, hogy ő bizony lány lesz :DDD
Elmentünk 26. hét környékén 4D-re, ott már széttette a lábait is és mutatta, hogy bizony Ő tényleg kislány! Persze, a királyi 1% meg van arra, hogy fiú legyen, de nem hiszem, hogy 'átváltozna' hirtelen.
Bár, ha így lenne, akkor se lenne gond. Terhesség elején megbeszéltük párommal, hogy uniszex ruhákat fogunk vásárolni. Persze, van 1-2 rózsaszín rucija és holmija, de én alapból nem akartam egy élő Hello Kitty-t!
HÁt gyakorlott UH-s nem nagyon téved, főleg ha 4D-s ultrahangra mész.
Én sokszor nem tudtam kivenni az UH-kon, hogy éppen melyik testrészüket mutatja a doki a fiaimnak- de mindkétszer, mikor oda kerültünk, hogy na akkor ki is lakik a pocakban- már mielőtt kimondta volna a doki egyértelűen láttam én is hogy mind a két esetben fiucska volta hasamban. Azt a kiskukit nem lehetett a köldökzsinórral összekeverni! :)
Mondjuk mindkét fiam terpesztett is rendesen a hasamban, és midnkétszer ez az UH a 18héten volt, 4D-en így a tévedés esélye tényleg 0%-ék volt.
:)
Ket fiam van. Az elsonel 20 hetesen mondtak, hogy fiu lesz, de a doki utolag mondta, hogy mar 14 hetesen is latta, csak mivel epp vetelesgyanuval voltunk uh-n, igy nem akarta mondani. Tenyleg fiu lett.
A masodik fiamnal 16 hetesen 100%-ra mondtak. Tenyleg fiu lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!