Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire lehet bizni az UHs...

Mennyire lehet bizni az UHs vizsgalat eredmenyeben? Azt mondtak kisfiam lesz.

Figyelt kérdés
Annyit lehet hallani arrol, hogy mas nemu baba szuletik, mint amit megjosolnak. Mennyi eselye van, hogy a kodokzsinort osszekeverik a kukikaval es fiut mondanak?
2011. jún. 9. 07:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ezen agyalok amióta azt mondta a doki,hogy kislányom lesz,nekem 100%-ra mondta,de én csak 4D után fogom teljesen elhinni,pont ezért amit írtál,hogy sokszor más nemű baba születik,vagy utolsó uh-on mondják,hogy mégse lány/fiú! Neked mit mondott a doki,mennyire biztos?
2011. jún. 9. 07:23
 2/8 A kérdező kommentje:
igazabol akkor nem is kerdeztem. annyira orult a ferjem . csak azota hallottam osszekeverhetik a kodokzsinorral. igy most kezdtem el gondolkodni ...
2011. jún. 9. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a fiú az általában biztosabb. Attól is függ, hogy mennyire mutatja magát a pici. Pl a nővéremnek 8 hónapig lányt mondtak, mert a magzat felhúzta a lábát és a kicsi feneke olyan húsos volt, hogy lánynak nézték. Aztán egyszer csak széttárta a lábát és mindenki ledöbbent:-D Így lett Viktóriából Viktor:-D Nekem fiam van és Ő bizony megmutatta magát, így ez tuti volt.
2011. jún. 9. 07:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk hónapokig ne mutatta meg magát, pedig én már halálra izgultam, hogy vajon milyen nemű a kis manó odabent :)))

Szégyenlős volt nagyon és sosem terpesztett. Azt hiszem olyan 20-22. hét környékén láttuk meg először, hogy kisasszonyról van szó. Bár valahol belül azért éreztem, az elejétől fogva mondtam, hogy ő bizony lány lesz :DDD

Elmentünk 26. hét környékén 4D-re, ott már széttette a lábait is és mutatta, hogy bizony Ő tényleg kislány! Persze, a királyi 1% meg van arra, hogy fiú legyen, de nem hiszem, hogy 'átváltozna' hirtelen.

Bár, ha így lenne, akkor se lenne gond. Terhesség elején megbeszéltük párommal, hogy uniszex ruhákat fogunk vásárolni. Persze, van 1-2 rózsaszín rucija és holmija, de én alapból nem akartam egy élő Hello Kitty-t!

2011. jún. 9. 07:52
 5/8 anonim ***** válasza:

HÁt gyakorlott UH-s nem nagyon téved, főleg ha 4D-s ultrahangra mész.

Én sokszor nem tudtam kivenni az UH-kon, hogy éppen melyik testrészüket mutatja a doki a fiaimnak- de mindkétszer, mikor oda kerültünk, hogy na akkor ki is lakik a pocakban- már mielőtt kimondta volna a doki egyértelűen láttam én is hogy mind a két esetben fiucska volta hasamban. Azt a kiskukit nem lehetett a köldökzsinórral összekeverni! :)

Mondjuk mindkét fiam terpesztett is rendesen a hasamban, és midnkétszer ez az UH a 18héten volt, 4D-en így a tévedés esélye tényleg 0%-ék volt.

:)

2011. jún. 9. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Ket fiam van. Az elsonel 20 hetesen mondtak, hogy fiu lesz, de a doki utolag mondta, hogy mar 14 hetesen is latta, csak mivel epp vetelesgyanuval voltunk uh-n, igy nem akarta mondani. Tenyleg fiu lett.

A masodik fiamnal 16 hetesen 100%-ra mondtak. Tenyleg fiu lett.

2011. jún. 9. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
A kisfiamnál már 12 hetesen két doki is mondta hogy fiú! és hát én is láttam mert az én babócám mutogatta magát rendesen :) most még nem tudom hogy mi lesz de szerintem kislány :)
2011. jún. 9. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Aranyosak vagytok!
2011. jún. 11. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!