A véleményem, hogy hülyeség. Kíváncsi lennék mivel magyarázza… mert pöttyös lesz tőle a gyerek?
Egészen nyugodtan lehet mákot fogyasztani terhesség alatt.
2024. jan. 22. 09:10
3/11 anonim válasza:
Én karácsony tájékán rúd számra ettem a mákos bejglit. Eszembe sem jutott, hogy bajunk lehet tőle.
2024. jan. 22. 10:15
4/11 anonim válasza:
Gondolom nem eszel meg több kilót, semmi bajod nem lesz.
2024. jan. 22. 10:43
5/11 anonim válasza:
Nem tilos a mák terhesen. Az más, hogyha valaki hajlamos a szorulásra (terhesen elég gyakori, lassul a bélmozgás, nyom mindent a baba stb) annak okozHAT a mákos étel szorulást, ami nem veszélyes de baromi kellemetlen tud lenni. De ezer más dolog is okozHAT ilyet.
2024. jan. 22. 10:48
6/11 anonim válasza:
Egyesek szerint a terhes nőknek illene éhen halni. Minden túl veszélyes számukra 😁
Gondolom, egyébként az ópium származék miatt mondják, ami miatt sok országban eleve tiltott élelmiszer mindenki számára, de olyan mennyiségről és formáról beszélünk, ami az égvilágon senkinek nem káros.
Én részemről terhesen nem fogyasztok nyers húst és nyers tojást, amiket egyébként nem terhesen se szoktam, szóval nem nagy lemondás. Majd megírom, ha emiatt 4fejű lett a gyerekem.
2024. jan. 22. 10:56
7/11 anonim válasza:
Teleettem magam mákos bejglivel Karácsonykor 😅
2024. jan. 22. 12:26
8/11 anonim válasza:
Teljesen tutit nem tudok, de régebben hallottam, hogy terhes nőnek nem tanácsos a mák evészet, mert a gyerek nagy korában drog függő lesz.
2024. jan. 23. 16:48
9/11 Senior Séf válasza:
Nyugodtan eheted, de tudd, hogy lévén rendkívül tápanyagdús étel, erősen hizlal.
2024. jan. 23. 18:14
10/11 anonim válasza:
Húha. Ezt én sem tudtam.
Akkor egy nagy tányér mákostészta rosszabb, mint 2 szelet kenyér egy pár karika szalámival ???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!