Beletérdelt a nagytesó a 33 hetes nagy hasamba. Mennyire van védve a kicsi?
Az oldalamon feküdtem és odajött hozzám a 3 éves lányom, megölelt és térddel a hasamba érkezett. Fájt egy picit pár másodpercig, utána éreztem mozogni a kicsit. Ez kb 8 perce volt.
Kezdjek aggódni? Nem kell ilyenkor ránézetni uh-gal?
Ne aggódj! Nagyon sok rétegben védett a kicsike odabenn. Ott a hasfalad, a hasizom, a méhed (ami olyan erős, hogy képes kinyomni belőled egy gyereket) és a magzatvíz is.
Ha mozog rendesen és nincsenek görcseid, nem folyik a magzatvíz, akkor szerintem semmi okod különösebben aggódni. Az, hogy éppen jobban mozgolódik, pont nem arra utal, hogy bármi baja lenne.
Egyébként engem ma reggel vágott hasba a keresztlányom tök véletlenül könyékkel, kellemetlen volt meg megijedtem, de a kissrác itt bulizik bennem ezerrel, pont ahogy szokott. Én most 32 hetes vagyok, akkor aggódok ha NEM mocorog. Bár nála ez ritka...
Szóval nyugalom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!