Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A természetes szülést vagy a...

A természetes szülést vagy a császármetszést részesítitrk előnybe?

Figyelt kérdés
jan. 18. 18:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyen "megszültem természetesen, ekkora király vagyok" p*ahuszárok meg csak simán nevetségesek. Valószínűleg senkitől egy elismerő szót nem kaptak még életükben. Sajnálnám, támogatnám is őket, ha nem lennének a többi nővel ekkora büdös sudribunkók.
jan. 21. 08:17
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Csak a természetes szülést lehet választani.A császár csak a baba, vagy a mama életveszélye esetén lehet alternatíva.
jan. 24. 12:14
 23/32 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, csak magánkórházban.

Ha az e.ü-nek nem lenne veszteség minden műtét, akkor lehetne itthon is választani. Csak nincs pénz, ezért a természetesre kötelezik az anyákat.

21.században vagyunk csak sajnos a Balkán túlszabályozott felén, ahol még egy rohadt borítékot sem adhat az, aki nem akar hüvelyi úton szülni, mint Szerbiánan, vagy Romániában. Csak sajnos a körülmények balkáni színvonalon vannak, beleértve a szülészeti erőszakot is.

Milyen világ az, ahol egy nő nem dönthet arról, hogy ezt a folyamatot hogyan szeretné megélni?

Továbbá arra is köteleznek szinte, hogy szoptass, mert egekben a tápszerek ára. Erről sem dönthetsz.

Egy dolgunk van, szülni, szenvedni, kussolni, mert itt minden szép és jó...

jan. 24. 15:22
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
A császármetszéses szülés nem jog és választható. Olyan, mintha sérvműtétet kérnél, anélkül, hogy sérved lenne. Úgy hívják, hogy hülyeség. A túltolt emancipáció káros mellékterméke.
jan. 25. 00:32
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

De mellműtétet/zsírleszívást/egyéb szépészeti beavatkozást bezzeg kérhetsz, igaz-e?

Amúgy épp ebben az esetben a nem műtét kockázatmentességével szemben áll a műtéti kockázat. A szülés esetében pedig a természetes szülés kockázata áll szemben a császármetszés kockázataival, úgy, hogy a természetes szülés egyik lehetséges kimenetele a bárminél rosszabb sürgősségi császármetszés. A pcs-t többnyire olyan nők kérik, akiknek minimum nagyon komoly félelmeik vannak. Erre nemet mondani, majd megkínylódtatni egy természetes szüléssel, aminek ilyen esetben vagy egy nagyon durva szülésélmény a vége vagy császár, nos mi értelme is van?

jan. 25. 06:44
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom amúgy a 24-es amolyan tipik nőgyűlölő (jó eséllyel férfi, bár vannak ilyen nők is), tekintve, hogy a saját testedhez való jogot emancipációs hülyeségnek gondolja.
jan. 25. 06:47
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem az volt a célom, hogy veszekedjenek a válaszolók, egyébként olyan nők válaszaira vártam akik tapasztalták mindkettőt, első babám császármetszéssel született, most 38 hetes vagyok és ha minden jól megy természetesen fog megszületni a második. Az igaz, hogy a császármetszés már nem valasztható de attól még nem csak életveszélyben végzik, nekem is azt mondták ha egy kis fájdalmat is érzek pl a császárhegemnél szülés közben akkor is visznek a műtőbe mégsem életveszélyes az ilyen.
jan. 25. 08:05
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
24# vannak akik a szülés miatt nem válalnak mégegy gyereket, pl nővérem is. Akkora trauma éri őket, hogy eszükbe se jut. Vannak akik megsinylik és én náluk indokoltnak tartanám a császárt. Miért lenne baj, ha választható lenne? Nem az ördögtől való dolog.
jan. 25. 08:11
 29/32 anonim ***** válasza:
31%
27# Szerintem életveszélyes. Láttam sajnos olyat,ahol fájt a heg,csak épp nem vették komolyan. Gyönyörűen szétnyílt, úgyhogy méh nélkül távozott az illető. Szerinted ez nem életveszély kérdező? Akkor próbáld ki.
jan. 25. 08:30
 30/32 anonim ***** válasza:
71%

azt mondták ha egy kis fájdalmat is érzek pl a császárhegemnél szülés közben akkor is visznek a műtőbe mégsem életveszélyes az ilyen.

az szerinted nem életveszélyes? ha most nem a 38. hétben lennél, akkor írnék, de nem akarom rádhozni a frászt, így csak azt javaslom, hogy fogadj szót és szólj, ha érzed, hogy ott valami nem kerek...

jan. 25. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!