A természetes szülést vagy a császármetszést részesítitrk előnybe?
Figyelt kérdés
jan. 18. 18:49
11/32 anonim válasza:
Van aki a huvelyit szenvedi meg, foleg ha nehez es hosszadalmas szules volt, masnak meg sem kottyan. Aztan olyan is van aki hetekig kinlodik a csaszar utan, mas pedig szaladgal 3 nappal kesobb.
12/32 anonim válasza:
Császárom volt farfekvés miatt, most várom a másodikat, néha úgy érzem, hogy jobb lenne az amit már tudok, hogy milyen.
13/32 anonim válasza:
Tudod mit jelent az , hogy természetes? Meg a műtéti beavatkozás? Én megszultem a gyerekem, nem műtét által követték.
15/32 anonim válasza:
13# Szerencsés vagy. Ha az életén múlt volna a babának,hidd el kivették volna és lett volna egy császáros szülésed. :) Tehát nem te voltál szuper ügyes,hanem a sors volt éppen szerencsés időszakban nálad. Lutri.
16/32 anonim válasza:
Nemértem miért érzett késztetést arra a 13-as, hogy ezt így és ilyen stílusban ideírja. Te tudod milyen az amikor a 3860 grammos 50 cm-es gyereked háttal van a szülőcsatornának? Ja, hogy nem? Akkor megse szólalj. Ennyi örömöd legyen az életben, hogy természetesen született a gyereked. Nem viccből nemengedik, autómatikusan programozott császár van ilyenkor.
17/32 anonim válasza:
Én se tudom. Gondolom az ilyen típusú emberek azt gondolják,hogy ez rajtuk állt,hogy hogyan sikerült. Elértek ezzel egy teljesítményt,megvan a piros pont kb. Pedig annyira nem,sajnos,annyi komplikáció fellép és lesz a semmiből egy császár. Szerencsén,sok mindenen múlik. Nyilván akkor nem böfögte volna ezt ide.
18/32 anonim válasza:
#13 Gratulálok! Életed nagy teljesítménye. Kapsz egy plecsnit, hogy milyen ügyes voltál.
19/32 anonim válasza:
13: szuper, nyertel egy hangszorot. Nem erre kene vernie a nyalat senkinek, mert a kutyat nem erdekli ki hogy szult, hogy ki szoptat es ki nem, ki miket vasarol a csecsemonek. Sok nagyeszu inkabb nevelne meg a gyereket, mert az a teljesitmeny, ha becsuletes, eletrevalo embet faragsz a gyerekbol. Az mar kemeny dio, sokaknak bele is torik a bicskaja. De nem baj, mert ok “legalabb rendesen szultek” a tobbi nem szamit.🤷🏼♀️
20/32 anonim válasza:
Nekem van egy olyan csípőproblémám, ami nem 100% okozna gondot, de jelentősen benne van a pakliban (ortopéd orvos szakvéleménye alapján). Az egyes orvosok hozzáállása miatt (pl nekem egyszer azt mondta egy, nem baj, akkor is meg kell próbálni) én iszonyatosan rettegek a természetes szüléstől, a kiszámíthatatlanságtól. Mert lehet, hogy minden simán megy, nem siettet senki, nem repesztgetnek pburkot, nem könyököl hasba, nem szaggatja szét a méhszájadat "tágítás" címszóval, vagy akad el a gyerek félúton és úgy kell kierőszakolni...de ez mind mind iszonyú kétesélyes. Nekem emiatt semmi más nem opció, csak a császár. Tudom, hogy fájni fog, de kiszámítható (és ha nekem elkezdi itt valaki mondogatni, hogy jahj dehogy az, és rémtörténetet mesélni, akkor jelzem, nem érdekel, mert nem akarok szülésig stresszelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!