Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A természetes szülést vagy a...

A természetes szülést vagy a császármetszést részesítitrk előnybe?

Figyelt kérdés
jan. 18. 18:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%
Van aki a huvelyit szenvedi meg, foleg ha nehez es hosszadalmas szules volt, masnak meg sem kottyan. Aztan olyan is van aki hetekig kinlodik a csaszar utan, mas pedig szaladgal 3 nappal kesobb.
jan. 18. 22:21
 12/32 anonim ***** válasza:
64%
Császárom volt farfekvés miatt, most várom a másodikat, néha úgy érzem, hogy jobb lenne az amit már tudok, hogy milyen.
jan. 18. 22:39
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mit jelent az , hogy természetes? Meg a műtéti beavatkozás? Én megszultem a gyerekem, nem műtét által követték.
jan. 19. 03:25
 14/32 anonim ***** válasza:
13-as: ezt most kinek szántad?
jan. 19. 08:17
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
13# Szerencsés vagy. Ha az életén múlt volna a babának,hidd el kivették volna és lett volna egy császáros szülésed. :) Tehát nem te voltál szuper ügyes,hanem a sors volt éppen szerencsés időszakban nálad. Lutri.
jan. 19. 08:34
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nemértem miért érzett késztetést arra a 13-as, hogy ezt így és ilyen stílusban ideírja. Te tudod milyen az amikor a 3860 grammos 50 cm-es gyereked háttal van a szülőcsatornának? Ja, hogy nem? Akkor megse szólalj. Ennyi örömöd legyen az életben, hogy természetesen született a gyereked. Nem viccből nemengedik, autómatikusan programozott császár van ilyenkor.
jan. 19. 08:47
 17/32 anonim ***** válasza:
Én se tudom. Gondolom az ilyen típusú emberek azt gondolják,hogy ez rajtuk állt,hogy hogyan sikerült. Elértek ezzel egy teljesítményt,megvan a piros pont kb. Pedig annyira nem,sajnos,annyi komplikáció fellép és lesz a semmiből egy császár. Szerencsén,sok mindenen múlik. Nyilván akkor nem böfögte volna ezt ide.
jan. 19. 09:12
 18/32 anonim ***** válasza:
83%
#13 Gratulálok! Életed nagy teljesítménye. Kapsz egy plecsnit, hogy milyen ügyes voltál.
jan. 19. 10:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
13: szuper, nyertel egy hangszorot. Nem erre kene vernie a nyalat senkinek, mert a kutyat nem erdekli ki hogy szult, hogy ki szoptat es ki nem, ki miket vasarol a csecsemonek. Sok nagyeszu inkabb nevelne meg a gyereket, mert az a teljesitmeny, ha becsuletes, eletrevalo embet faragsz a gyerekbol. Az mar kemeny dio, sokaknak bele is torik a bicskaja. De nem baj, mert ok “legalabb rendesen szultek” a tobbi nem szamit.🤷🏼‍♀️
jan. 19. 13:42
 20/32 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan csípőproblémám, ami nem 100% okozna gondot, de jelentősen benne van a pakliban (ortopéd orvos szakvéleménye alapján). Az egyes orvosok hozzáállása miatt (pl nekem egyszer azt mondta egy, nem baj, akkor is meg kell próbálni) én iszonyatosan rettegek a természetes szüléstől, a kiszámíthatatlanságtól. Mert lehet, hogy minden simán megy, nem siettet senki, nem repesztgetnek pburkot, nem könyököl hasba, nem szaggatja szét a méhszájadat "tágítás" címszóval, vagy akad el a gyerek félúton és úgy kell kierőszakolni...de ez mind mind iszonyú kétesélyes. Nekem emiatt semmi más nem opció, csak a császár. Tudom, hogy fájni fog, de kiszámítható (és ha nekem elkezdi itt valaki mondogatni, hogy jahj dehogy az, és rémtörténetet mesélni, akkor jelzem, nem érdekel, mert nem akarok szülésig stresszelni).
jan. 21. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!