2év után tegnap teszteltem pozitivat.5hetesen normális, ha olyan érzésem van, mintha megakarna jönni és egy pontban szurkál elég erősen a hasam?
Gratulalok kismama! :) Semmi okod aggodalomra. Ilyenkor - ahogy az elso valaszado is leirta - nyulnak a meh szallagok, megnovekszik a verboseg, feszulo, szuro erzest lehet erezni. Nallam is volt annak idejen. Pihenj sokat, szedj vitamint es vigyazz magatokra.
9 honapos baba anyukaja
Köszönöm!!! Köszönöm!! Megnyugtattatok!
Annyira aggodom, mivel átestem a vetélésen és több, mint 2 év után, nagyon nehezen jött össze. Igazából nem is reménykedtünk már, hogy sikerülhet. Menni akartunk a lombikra. Ez tényleg egy csoda!!! :) Tegnap este már vettem be magnéziumot. Lehet az egyszeri alkalom még nem segített? Egész éjjel elég rendesen éreztem, hogy fáj a hasam és a derekam is.
Szia!
Nyúlnak a méhszalagok, teljesen természetes, hogy enyhén görcsöl, szúr egy ponton. Nekem még most is van ilyen érzésem. Rendszeresen szedd a magnéziumot. Igyekezz sokat pihenni, feküdj le, lazulj el, hallgass zenét, jó könyv, és próbálj nem aggódni.
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!