Kinek meddig csináltak hüvelyi ultrahangot?
Tegnap voltam orvosnál, pontosan 7 hetes vagyok, és 3 hét múlva kell visszamennem.
Akkor is még hüvelyit fog csinálni? Ha muszáj, akkor természetesen oké, csinálja de annyira kellemetlen hogy pucéran kell végigszambázni a rendelőn, egy pillanat elég hogy megfázzon az ember, szétfeszített lábakkal feküdni azon a széken, úgy, hogy még fel is kell húznom magam, ha akarok valamit látni a monitoron. Arról nem is beszélve, hogy azért bennem van a félelem, hogy mi van ha valami fertőzést vagy valamit óhatatlanul belém tuszkol?
Van esély rá, hogy már normális ultrahangot fog csinálni?
Első:
Nem óvszer volt nála, hanem ilyen kis pici gumi izé, ami egy bödönben volt az asztalon. Gondolom nem steril így már ....
és igen, képzeld el hogy félek.
A 12 hetes genetikai uh-t nekem még hüvelyivel csinálták
Amugy meg hogy kapnál már el fertőzést? Ahogy 1-es is irja, egy óvszert húz rá a doki. Nem lesz semmi bajod tőle.
#1! Azért nem akkora túlzás. Én 1.terhességnél voltam ügyeleten koraterhesen. Elmondtak, hogy valószínűleg nem látszódhat az, ami nekik kéne ahhoz, hogy írhassanak progit. Tehát döntsem el, hogy kérem-e a vizsgálatot, mert persze, figyelnek, betartják a higiénia szabályokat, de MINDEN hüvelyi vizsgálat hordoz magában fertőzésveszélyt.
Kérdező! Én 8hetes vagyok, sajnos már 4 uh.-m volt, 3 ügyeleten. Persze, mind hüvelyi. 9hetesen megyek a területi nődokihoz, arra számítok, hogy tuti hüvelyit csinál, az a mániája. 12.hetire viszont csak olyan helyre megyek, ahol hasi van. Olyankor már azt szoktak. Magánban 30-40 perc is lehet. Hát, nekem senki ne kotorásszon 30-40 percig a p.námban. Nem csak a fertőzésveszély miatt lehet kellemetlen a hüvelyi uh. Szerintem az a normális, ha valaki nem szereti. Persze, ha muszáj el kell tűrni, de nehogy már örülni kelljen neki🤣
pucéran kell végigszambázni a rendelőn
Nálunk át kell öltözni szoknyába,úgy kell bemenni.
Nem várja el senki hogy pucéran szambazz át a rendelon.🤷
#5 Csak engedélyt kérnék a hüvelyi a vizsgálathoz, mert ha nem írod alá, hogy te magad kérted akkor lesz olyan hülye aki jön, hogy "szülészeti erőszak áldozata lett".
Nem kell tartani a fertőzéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!