Atmehetek a repteri biztonsagi kapun 6 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Sokmindent olvastam,van aki szerint karos van aki szerint nem es az az igazsag,hogy eppenhogy el fogom erni a gepemet,mert elneztem a busz indulast es nem akarom huzni az idot a biztonsagi kapunal. Lehet karos kovetkezmenye, ha most az egyszer atmegyek rajta? Es ha igen mennyi idovel tobbet vesz igenybe ha kezzel vizsgalnak meg?2010. okt. 22. 19:02
1/10 anonim válasza:
Én 10 hetesen átmentem rajta, mert nem tudtam erről. Akkor megkérdeztem egy biztonsági őrt és azt mondta, hogy semmi bajom nem lesz, és a gyereknek is, szerencsére nem is lett semmi gond
2/10 anonim válasza:
nem lesz tőle semmi bajod. A reptéri kapu általában fémre utazik. Nem kell ezektől félni.
3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a megnyugtatast :) Azert felek,mert olyan nehezen jott ossze es nem akarom,hogy barmi baj legyen... Visszautnal mar szolni fogok, csak most nagyon kell majd sietnem mert kb 30 percem lesz a beszallasig mindenre...
2010. okt. 22. 19:25
4/10 anonim válasza:
Én is átmentem 8 hetesen, nincs bajunk.
5/10 anonim válasza:
Többször is átmentem, semmi baja nem lett a babának. Ennyi erővel vásárolni sem lehetne bekenni a boltba, mertvott is dok helyen van ez a fémdetektor!
6/10 A kérdező kommentje:
Hat igen,ezen mar en is gondolkodtam,hogy az aruhazakban is hasonlo kapu van, csak a repteri lehet erosebb egy kicsit. Meg ha olyan veszelyes lenne,akkor kotelesseguk lenne tajekoztatni az utasokat rola,mert en sem tudtam,csak olvasgattam egy forumot es ott lattam meg par napja.
2010. okt. 22. 20:06
7/10 Tóth Bernadett2 válasza:
Én kb 6szor utaztam eddig terhesen, mindig a kapu mellett átengednek automatikusan. Szerintem sem ártalmas annyira, de ha már átmehetek mellette inkább élek a lehetőséggel. 26 hetes
8/10 anonim válasza:
Olyan helyen dolgozom, ahol minden nap haza menetel előtt át kellett menni egy ilyen kapun...hála az istennek minden rendben van ott benn a pociba. 35hkm
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,mostmar megnyugodtam teljesen:)
2010. okt. 23. 21:03
10/10 A kérdező kommentje:
Azota mar negyszer repultem es semmi nem tortent, megkerdeztem ferihegyen ,hogy mennyire veszelyes,azt mondtak semennyire es nyugodtan atmehetek. azota nem foglalkoztat mar a tema, csak leirtm,hatha valaki meg olvassa....
2011. jan. 9. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!