Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem, lehetek mégis terhes?

Elvetéltem, lehetek mégis terhes?

Figyelt kérdés
Kedden elvetéltem 8 hetesen. Elképzelhető olyan, hogy mondjuk ikreket vártam (valamiért így éreztem), és csak az egyik ment el, a másik maradt? Mert még fáj a cicim, meg rettenetes álmosságok jönnek rám, vagy ez csak a hormonok játéka...?
2009. jan. 3. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
örülök hogy nincs semmi komoly bajod !! akkor hajrá a következö baba áldásra , legyen annyi amennyit szeretnétek (? is ) , és remélem rólam kapja a nevét :)
2009. jan. 6. 22:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! :) Nagyon kedves vagy, hármat szeretnénk, eddig megvan egy :)

NAgyon remélem, hogy vagy Ágnes vagy András a neved, mert akkor a Tiedet kapja ;)

Még egyszer nagyon kedves tőled az aggódás, remélem Neked is minden úgy jön össze, ahogy szeretnéd!

2009. jan. 7. 09:03
 13/17 anonim ***** válasza:
helló egyiksem az én nevem !!! különben a gyerek sem az enyém hanem csaak a barátnömé !!! Remélem nem lesz gyerekem ugy hogy szedi a gyogyszert???
2009. jan. 11. 21:05
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves utólsó! :) Te fiú vagy? :) Észre sem vettem, ne haragudj. Így már értem a dilemmádat :)

Háát, ezt a nődokijával kellene megbeszélje a párod, hogy vajon eshet-e teherbe gyógyszer mellett. Vannak, akik nem elég érzékenyek a fogamzásgátlókra és bizony, teherbe esnek :)

Még nem szeretnél babát? Mennyi idős vagy? És mi a neved? ;)

2009. jan. 12. 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:
a nevemet inkább megtartanám magamnak (bocsi) , legyen a nevem "utolsó" OK ? 28,5 éves !!
2009. jan. 12. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
gyereket csak úgy és csak attól szeretnék akivel az egész életemet leakarnám élni !!! Útolsó
2009. jan. 12. 21:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves "utolsó"! Persze, maradj anoním,csak akkor hogy adjam a gyereknek a neved? ;)

Enci

2009. jan. 13. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!