Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem, lehetek mégis terhes?

Elvetéltem, lehetek mégis terhes?

Figyelt kérdés
Kedden elvetéltem 8 hetesen. Elképzelhető olyan, hogy mondjuk ikreket vártam (valamiért így éreztem), és csak az egyik ment el, a másik maradt? Mert még fáj a cicim, meg rettenetes álmosságok jönnek rám, vagy ez csak a hormonok játéka...?
2009. jan. 3. 19:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez még a hormonok miatt van sajnos. :(
2009. jan. 3. 20:04
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
lehetsz hát !!! A barátnöm két vetélés után egy lány gyermeknek adot életet aki egészséges minta a mak és már 3 éves !! Ö 23 évessen szült !! Te nem tudom mennyi vagy ?? Ja és hozzákell tennem hogy teljessen nem egészséges a barátnöm ,mert az egyik kezétt nem tudja használni az ugyanis le van bénulva !! Úgy hogy fel a fejjel !!
2009. jan. 3. 20:07
 3/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Úgy szült, hogy elvetélt? Mert velem ez van. Kedden óta vérzek és távoztak belőlem mindenféle "maradványok". Szóval szerinted maradhatott baba még bent...?
2009. jan. 3. 20:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja, én 24 vagyok, az első gyerekemet szültem 23 évesen...
2009. jan. 3. 20:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kedden elvetéltél, darabok távoztak stb. és szeretnél még babát, akkor mindenképp menj el dokihoz!Ő UH-t végez, hogy lássa mi a helyzet.

Ritka az hogy maradéktalanul kiürül a méh tartalma (ha akár csak egy baba is volt).

Ha meg esetleg nem, akkor azt úgyis látják UH-n.

Szurkolok neked nagyon!!

De ha esetleg csak egy picurka volt, ne keseredj el nagyon, nekem is volt vetélésem, és 2 hónap múlva megfogant a fiam, egészséges és csodaszép:))

2009. jan. 3. 20:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, szerencsére bizakodó vagyok! Más is ezt vallja: vetélés után hamar megfogant a baba és meg is született! Ebben fogok hinni :)
2009. jan. 3. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:
"utolso válaszólo" vagyok !!! Pontossabban az történt hogy ö kétszer elvetette a babaát (iskola , munka miatt ) , de már a harmadikat megtartotta !! erre azt szokták mondani hogy ilyen esetbe kevés az eséje egy újjabb gyerekáldásnak !! de neki bejött és ez érdekes (kiváncsi vagyok a véleményedre ) , ha védekezett gyógyszerrel minda három alkalommal akkor hogyan lehetett gyerek mégis ???? !!! Ez nem fér a fejembe ???!!!
2009. jan. 4. 21:03
 8/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nem tudom, talán nem volt érzékeny a fogamzásgátlóra. Más hormonnal kellett volna igában tartani a megtermékenyülési képességét. Vagy marad az óvszer (amit én személy szerint nem csípek..)

Mindenesetre érdekes..doki nem mondott a barátnődnek semmit?

Én holnap érdeklődöm a dokimnál, hogy hogyan tovább.. kell-e kaparás meg mikor lehet újra próbálkozni...

2009. jan. 4. 21:53
 9/17 anonim ***** válasza:
mit intéztél a dokinál ??(utolsó)
2009. jan. 6. 16:30
 10/17 A kérdező kommentje:

Nincs baba, elment, de szerencsére nem kell műteni, mert természetes úton kiürültem. Kaptam egy méhösszehúzó hatású gyógyszert, most attól kicsit jobban vérzek, de nem vészes. Kell várni egy vérzésnyi időt és lehet próbálkozni :)

Köszönöm az érdeklődést, nagyon kedves vagy! :)

2009. jan. 6. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!