Elvetéltem, lehetek mégis terhes?
Ha kedden elvetéltél, darabok távoztak stb. és szeretnél még babát, akkor mindenképp menj el dokihoz!Ő UH-t végez, hogy lássa mi a helyzet.
Ritka az hogy maradéktalanul kiürül a méh tartalma (ha akár csak egy baba is volt).
Ha meg esetleg nem, akkor azt úgyis látják UH-n.
Szurkolok neked nagyon!!
De ha esetleg csak egy picurka volt, ne keseredj el nagyon, nekem is volt vetélésem, és 2 hónap múlva megfogant a fiam, egészséges és csodaszép:))
Kedves utolsó! Nem tudom, talán nem volt érzékeny a fogamzásgátlóra. Más hormonnal kellett volna igában tartani a megtermékenyülési képességét. Vagy marad az óvszer (amit én személy szerint nem csípek..)
Mindenesetre érdekes..doki nem mondott a barátnődnek semmit?
Én holnap érdeklődöm a dokimnál, hogy hogyan tovább.. kell-e kaparás meg mikor lehet újra próbálkozni...
Nincs baba, elment, de szerencsére nem kell műteni, mert természetes úton kiürültem. Kaptam egy méhösszehúzó hatású gyógyszert, most attól kicsit jobban vérzek, de nem vészes. Kell várni egy vérzésnyi időt és lehet próbálkozni :)
Köszönöm az érdeklődést, nagyon kedves vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!