Pozitív tesztek mellett ultrahangon mi okból nem látszódik a terhesség? Túl korai lenne?
Sziasztok!
November 13.-án volt az utolsó mensim. Utána December 3.-án volt peteérésem (ezt tesztekkel figyeltem) a mensim ezután Decemberbe nem jött meg.
Terveztük a babát de teljesen szabálytalanok voltak a ciklusok meg minden és minden tesztem eddig negatív volt.
Most viszont 10 nap késés után teszteltem és pozítív lett. Nem hittem a szememnek.
Mánap teszteltem megint az is pozitív lett.
Mellé alhasi görcseim is voltak.
Elmentem nőgyógyászhoz ahol viszont ultrahang vizsgálaton nem láttak semmit. Nem mondták hogy kizárják a terhességet mert lehet csak korai. 1 hét múlva kontroll. Méhen kívüli terhességről nem volt szó.
Kicsit nyugalmatlan voltam emiatt mert annyira vártuk már.
Így vettem még 1 tesztet. Azt nem reggeli vizeletből csináltam de pozitív lett.
Volt esetleg mással is ilyen?
Lehet tényleg csak túl korai?
Utolsó mensitől számítva 7 hetes lennék de nem látnak semmit így tuti későbbi a fogantatás.
Kicsit aggódom.
Első válaszoló: Igazából nem rohantam egyből mert utolsó mensitől számolva 7 hetes lennék de írtam is, emiatt mentem.
Második válaszoló: Uh ez tényleg nem jó sajnálom. Vérzés nállam egyáltalán nincs. Remélem minden okés lesz.
Harmadik válaszoló: Írtam hogy Ovulációs tesztekkel néztem az ovulációt tehát ezáltal pont hogy van fogalmam arról mikor volt. És türelmetlennek se mondanám magam mivel utolsó mensitől számolva 7 hetes lennék. Ezeket írtam is. Azért köszönöm a választ
Negyedik válaszoló: Köszönöm a választ!
Ötödik válaszoló: A tegnapi nap folyamán voltam Dokinál
Hatodik válaszoló: Hát mensitől számoltam ugye úgy 7 hétre jött ki azért meg az alhasi görcsök miatt mentem.
De amm igen ilyen mensis görcsök vannak. De ha ez normális akkor megnyugodtam egy kicsit! Köszönöm!
Hetedik válaszoló: Én azt hittem időbe vagyok de ezek szerint tévedtem. Köszönöm a választ!
Nyolcadik válaszoló: Köszönöm hogy végig olvasta a panaszom.
Igen én is érdekesnek találom ezt a dolgot. De az utolsó reményem hogy később történt a dolog. Köszönöm a drukkolást. 1 hét múlva megyek kontrollra de megírom mindenképp mit mondanak.
Kilencedik válaszoló: Jövőhéten hátha tudnak valami bíztatót mondani. Köszönöm a választ!
Tizedik válaszoló: Olvastam erről a kémiai terhességről viszont azt írta hogy akkor nagy esetben nincs beágyazódás. Nekem viszont kisérte pecsételés a beágyazódást. Meg a görcsök se durvák.
Nem zárom ki persze de bízok benne hogy nem ez az ok.
De írtad,hogy rendszertelen a ciklusod.
Simán lehet,hogy később volt ovud és még csak a terhesség nagyon korai szakaszában vagy.
Nem tudom hogy ezt hol olvastad hogy kémiai terhességnél nincs beágyazódás, mert ez egy baromság. Ha nincs beágyazódás akkor egyáltalán nincs terhesség. Semmilyen. A terhesség ott kezdődik, hogy az embrió beágyazódik és hcg-t kezd termelni kB. 7-9 nappal az ovuláció/megtermékenyülés után.
Teljes nevén Biokémiai terhességnek nevezik azt, amikor a terhesség olyan korai szakaszban áll meg, amikor csak biokémiai módszerekkel mutatható ki (vizelet vagy vérteszt), kepalkotódiagnosztikai eszközökkel (UH, MR) még nem. Egy terhesség kB 1500-as hcg szinttől kimutatható UH-val, az érzékeny vizelet tesztek pedig 10-es hcg-t is kimutatnak. Ha a kettő között áll meg a terhesség akkor a pisi teszt pozitív, az UH-n nem látszik semmi.
Ezután 3 lehetőség van, vagy elkezd csökkenti a hcg és megjön a menstruáció, vagy satagnál/lassan nő és a test felismeri hogy valami nem ok és megjön a menstruáció vagy stagnál/lassan növekszik a hcg és a test nem ismeri fel hogy probléma van, továbbra is van hcg van progeszteron, így nem indul meg a vetélés, ilyenkor műszeres befejezésre van szükség (missed abortion).
#13 Ha december 3-an volt pozitív az LH tesztje nem foganhatott december 5-nél később...
17 neked tuti a fétised a digi teszt.
Komolyan mondom hogy nem vagytok 100asok!
Csak hogy tanulj is valamit. Ha nem fejlődik jól is kevés a hcg,mehen kivülinél is kevesebb a hcg. 7.hetnél meg már mindegy hogy hány hetet ír ki!
Ovutol számolva 24-26nappal már embrionak kell lenni szivcső pulzálással!
Itt valami tuti nem stimmel sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!