Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív tesztek mellett...

Pozitív tesztek mellett ultrahangon mi okból nem látszódik a terhesség? Túl korai lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

November 13.-án volt az utolsó mensim. Utána December 3.-án volt peteérésem (ezt tesztekkel figyeltem) a mensim ezután Decemberbe nem jött meg.

Terveztük a babát de teljesen szabálytalanok voltak a ciklusok meg minden és minden tesztem eddig negatív volt.

Most viszont 10 nap késés után teszteltem és pozítív lett. Nem hittem a szememnek.

Mánap teszteltem megint az is pozitív lett.

Mellé alhasi görcseim is voltak.

Elmentem nőgyógyászhoz ahol viszont ultrahang vizsgálaton nem láttak semmit. Nem mondták hogy kizárják a terhességet mert lehet csak korai. 1 hét múlva kontroll. Méhen kívüli terhességről nem volt szó.

Kicsit nyugalmatlan voltam emiatt mert annyira vártuk már.

Így vettem még 1 tesztet. Azt nem reggeli vizeletből csináltam de pozitív lett.

Volt esetleg mással is ilyen?

Lehet tényleg csak túl korai?

Utolsó mensitől számítva 7 hetes lennék de nem látnak semmit így tuti későbbi a fogantatás.

Kicsit aggódom.

jan. 4. 12:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Igazából nem rohantam egyből mert utolsó mensitől számolva 7 hetes lennék de írtam is, emiatt mentem.

Második válaszoló: Uh ez tényleg nem jó sajnálom. Vérzés nállam egyáltalán nincs. Remélem minden okés lesz.

Harmadik válaszoló: Írtam hogy Ovulációs tesztekkel néztem az ovulációt tehát ezáltal pont hogy van fogalmam arról mikor volt. És türelmetlennek se mondanám magam mivel utolsó mensitől számolva 7 hetes lennék. Ezeket írtam is. Azért köszönöm a választ

Negyedik válaszoló: Köszönöm a választ!

Ötödik válaszoló: A tegnapi nap folyamán voltam Dokinál

Hatodik válaszoló: Hát mensitől számoltam ugye úgy 7 hétre jött ki azért meg az alhasi görcsök miatt mentem.

De amm igen ilyen mensis görcsök vannak. De ha ez normális akkor megnyugodtam egy kicsit! Köszönöm!

Hetedik válaszoló: Én azt hittem időbe vagyok de ezek szerint tévedtem. Köszönöm a választ!

Nyolcadik válaszoló: Köszönöm hogy végig olvasta a panaszom.

Igen én is érdekesnek találom ezt a dolgot. De az utolsó reményem hogy később történt a dolog. Köszönöm a drukkolást. 1 hét múlva megyek kontrollra de megírom mindenképp mit mondanak.

Kilencedik válaszoló: Jövőhéten hátha tudnak valami bíztatót mondani. Köszönöm a választ!

jan. 4. 13:27
 12/20 A kérdező kommentje:

Tizedik válaszoló: Olvastam erről a kémiai terhességről viszont azt írta hogy akkor nagy esetben nincs beágyazódás. Nekem viszont kisérte pecsételés a beágyazódást. Meg a görcsök se durvák.

Nem zárom ki persze de bízok benne hogy nem ez az ok.

jan. 4. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

De írtad,hogy rendszertelen a ciklusod.

Simán lehet,hogy később volt ovud és még csak a terhesség nagyon korai szakaszában vagy.

jan. 4. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy ezt hol olvastad hogy kémiai terhességnél nincs beágyazódás, mert ez egy baromság. Ha nincs beágyazódás akkor egyáltalán nincs terhesség. Semmilyen. A terhesség ott kezdődik, hogy az embrió beágyazódik és hcg-t kezd termelni kB. 7-9 nappal az ovuláció/megtermékenyülés után.

Teljes nevén Biokémiai terhességnek nevezik azt, amikor a terhesség olyan korai szakaszban áll meg, amikor csak biokémiai módszerekkel mutatható ki (vizelet vagy vérteszt), kepalkotódiagnosztikai eszközökkel (UH, MR) még nem. Egy terhesség kB 1500-as hcg szinttől kimutatható UH-val, az érzékeny vizelet tesztek pedig 10-es hcg-t is kimutatnak. Ha a kettő között áll meg a terhesség akkor a pisi teszt pozitív, az UH-n nem látszik semmi.

Ezután 3 lehetőség van, vagy elkezd csökkenti a hcg és megjön a menstruáció, vagy satagnál/lassan nő és a test felismeri hogy valami nem ok és megjön a menstruáció vagy stagnál/lassan növekszik a hcg és a test nem ismeri fel hogy probléma van, továbbra is van hcg van progeszteron, így nem indul meg a vetélés, ilyenkor műszeres befejezésre van szükség (missed abortion).

#13 Ha december 3-an volt pozitív az LH tesztje nem foganhatott december 5-nél később...

jan. 4. 14:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 ha rendszertelen is a ciklus a pozitív lh tesztje dec 3.án volt.
jan. 4. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3-án vagy akörül volt ovulációd, akkor már az alapján is betöltött 6 hetes lennél, azaz minimum petezsákot látni kellett volna.
jan. 4. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:
19%
Csinálj olyan tesztet, ami heteket is kiir
jan. 4. 15:43
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

17 neked tuti a fétised a digi teszt.

Komolyan mondom hogy nem vagytok 100asok!

Csak hogy tanulj is valamit. Ha nem fejlődik jól is kevés a hcg,mehen kivülinél is kevesebb a hcg. 7.hetnél meg már mindegy hogy hány hetet ír ki!

Ovutol számolva 24-26nappal már embrionak kell lenni szivcső pulzálással!

Itt valami tuti nem stimmel sajnos!

jan. 4. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
#14! Látszik, hogy képben vagy, tök jól leírtad, de amit #13-nak írtál, nem igaz. Az LH teszt nem tüszőrepedést jelez, hanem LH csúcsot. Utána következik a repedés, HA megtörténik. Ha nem, simán lehet, hogy a szervezet később újra próbálkozik.
jan. 4. 17:30
 20/20 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy az élőttem lévő leírta simán lehet, hogy a 3.ikai Lh teszt után a tüsző nem repedt meg, és produkáltál még egy peteérést pár nappal később, ez megmagyarázná azt is,hogy a teszted csak 10 nap késéssel lett pozitív. 😊 Rendszertelen ciklusnál meg aztán simán belefér. 😊
jan. 5. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!