Hogyan végzik a magzatvíz vizsgálatot?
Arra gondolok amikor már tulhordod a babát. Ilyenkor azt nézik hogy nem e kakilt bele? Bocsi de első baba lesz? Mindenkinél csinálnak ilyet? Fáj?
37hetes kismami
Nálam először 40 hét 3 naposan csinálták. Nekem elég kellemetlen volt. Egy nagyobb darab "szerkezettel" vizsgáltak meg, ami olyan volt mint egy hosszú nagy, vastag tű. Ezzel megszúrták a magzatburkot. Nekem ezzel sikerült is megrepeszteniük a magzatburkot, így azonnal elfolyt a magzatvizem. Amit mondjuk már nem bántam annyira így a túlhordás miatt, csak sajnáltam, hogy nem természetesen indult be a szülés.
Igen, ilyenkor azt nézik, hogy nem kakilt-e bele a magzatvízbe. Nekem már picit zavaros volt a magzatvíz, úgyhogy ezért is fontos túlhordás esetén ez a vizsgálat.
Amúgy fájt, de túl lehet élni, és a szülés után el is felejted ezeket a kellemetlenségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!