Magzatvíz vizsgálatot ki merne vállalni? Bővebben lent
A barátnőm is hasonlóan járt, neki is rossz lett az afp-je, ő nem vállalta az amniocentézist, épp a vetélés kockázata miatt, mert ő azt mondta, mi van, ha egészséges lenne, és a vizsgálat miatt elvetél..
Neki szerencséje lett, egészséges kislánya született, most 1 hónapos :)
Én is ajánlanám neked a 4D-t, meg hallottam már valami genetikai uh-ról/vizsgálatról - vérvétel stb, hátha azokkal is ki tudják szűrni.
Én mondjuk elég parázós vagyok, val.sz. megcsináltatnám, de előbb mindenképp valami kevésbé kockázatos vizsgálattal próbálkoznék, és csak legvégső esetben.
Bár úgy hallottam (nem tudom mennyi a valóság alapja), hogy a vizsgálat következtében csak a beteg babák mennek el.
afp gyakran téved és nem az amniocézis az első amit ilyenkor javasolnak (már a jobb dokikról beszélek) ott a quartett teszt,4d uhh stb.
afp-t jobb nem is figyelembe venni, mert elég elavult vizsgálat. ha nem lenne kötelező el sem mentem volna. csak feleslegesen stresszelik a kismamákat, mert nagy a hibalehetősége.
Nehogymár kész tények elé állítson a dokid.
Ha el akarsz menni 4D-re, menjél, pár napon nem múlik semmi.
Te mit akarsz igazából?
Nekem 4 hete volt magzatvíz vizsgálatom.Teljesen kikészültem amikor kiderült,hogy menni kell.Hidd el rosszabbul hangzik mint amilyen.Én nem bántam meg,hogy megcsináltattam.Voltam 4D-n is,de mindenhol azt mondták,az a biztos ha megcsináltatom.Mára már túl vagyok rajta és se nekem se a babunak nem lett baja a vizsgálatkor.
22hkm
Szia!
Én 38 éves vagyok és, nem csináltattam meg pedig sokat örlödtünk.A vizsgálatok eredményei és a vérvételeké jó lett afp pedig nem is volt mert Németországban élünk és itt már el sem végzik, mert megbizhatatlan.Nekem a korom miatt javasolták az orvosok.Az ultrahangon az orrcsontot is nézték az is jól látszódott.Én biztos nem mennék el a helyedben.1 hetes picike édesanyja és makk egészséges.Szép babavárást neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!