Pár napja késik a menstruációm, ezért teszteltem tegnap este és ma reggel is mindkettőn halványan látszik a második vonal.A reggelin talán erősebb. Ezek szerint terhes lehetek?
Ne haragudj, nem szeretnék bunkó lenni, de egyedül nem tudsz kettőig elszámolni. Egy vonal negatív, kettő pozitív. Ezen kettő van, tehát pozitív.
jan. 3. 13:36
2/12 anonim válasza:
Nem vagy terhes, csak átázott.
jan. 3. 13:37
3/12 anonim válasza:
Ezek nincsenek elazva, pozitívak.
De osztom az egyes véleményét, miért olyan nehéz értelmezni felnőtt nőként egy terhességi tesztet?
jan. 3. 13:43
4/12 anonim válasza:
#3 És miért olyan nehéz szintén felnőtt nőként beszólni másnak, a simán normális, és szívélyes válasz helyett??
Igen, kérdező, ez pozitív, gratulálok hozzá, és jó egészséget! :) <3
jan. 3. 13:47
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem pozitív. Elázott, a csík után is beraktad a tesztet. Ha pozitív lenne akkor sokkal erősebben virítana a csík, vagy ugyanúgy, mint a másik. Mondjuk jobb tesztek is vannak, csinálhatnál még egyet reggel. De menj el orvoshoz ha gondolod. Az a biztos.
jan. 3. 14:03
6/12 anonim válasza:
Igen, gratulálok 😊
jan. 3. 14:27
7/12 anonim válasza:
5# Akkor nyisd ki a szemeid,esetleg szemészet. :D Nekem is ugyanez a teszt így nézett ki és nem áztattam el. Most másfél éves már.:) Ez teljesen pozitív. Értem én,hogy rossz,ha neked nem jön össze és fáj a kép látványa. 2,5 évet vártunk a lányomra,de végig örültem más sikerének.:) Ne legyél megkeseredett. Szemészetre meg tényleg nem árt.
jan. 3. 14:40
8/12 anonim válasza:
Igen, pozitív😊 Gratulálok.🤗
jan. 3. 14:48
9/12 anonim válasza:
Szerintem sem kérdéses, pozitívak.
jan. 3. 15:41
10/12 anonim válasza:
5-ös hozzászóló, pontosan ugyanilyen "elázott" teszt ereménye egy 11 hónapos kisfiú.
Sosem volt erősebb piros a második csík. Ez nem ovulációs teszt amin ábrázolva van, hogy a halvány és a kontrollcsíknál gyengébb második csík negatív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!