Aki a terhessege elején kicsit barnázott és a tesztek sem voltak a legerosebb pozitívak...lett végül baba?
Én 7. hétig heti 2-3szor barnáztam. Ekkor volt az első időpontom a nőgyógyásznal, ekkor már élő embriónk volt, szívhanggal.
Kaptam progeszteronpótlást, azóta is minden rendben van.
Én úgy voltam vele, ha meg akar maradni az embrió és életképes, akkor nem fog elmenni, a kis barna foltok ellenére sem. Így is volt.
Első 2 alkalommal sajnos nem maradt. Halvány teszt és napról napra halványabb, majd kezdődött is...
A kisfiammal is barnáztam, az elején nála sem volt erős teszt de jól látható pozitív volt, kb 1 hétbe telt mire 2 egyforma erős csík lett. Vele kaptam azonnal progeszteron kúpot és többet nem volt semmi gond.
Mostani terhességem is barnázással/verzéssel indult, szintén progeszteron kúp, mostmár 15 hetesek vagyunk, minden rendben. :)
Szóval ez változó :/ van hogy segít a kúp, de csak ha kifejezetten progi hiány a gond, ha pedig nem életképes a terhesség, genetikai gond vagy fejlődési gond van, akkor sajnos semmi sem segít.
Szerintem ez teljesen változó. Rengeteg pozitív történetet olvastam ezzel kapcsolatban, ahol semmi komoly probléma nem lett belőle.
Nálam erős pozitív teszt volt, kb. 5 hetes lehettem. Uh-n sajnos még nem volt egyértelműen megállapítható ez a korai terhesség. Barnázásom lett egyből az orvos csináltatott vizeletből hcg szint mérést, és 2 nap múlva már megerősitette a vetélést tényét, mert a felére csökkent. Vérzés akkor még abszolut nem volt.
Mindenképp érdemes orvoshoz fordulni, mert sokszor egy hormónpótlás kell csak és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!