Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés amikor "rugdos"...

Milyen érzés amikor "rugdos" a baba? Majd a késsőbiekben fájni fog? Ti mikor kezdtétel el érezni?

Figyelt kérdés

Igaz nálam még nagyon korai, hogy bármit is érezzek mert még csak 13 hetes vagyok.

Te néha olyan érzés mintha a hugyhólyagomba rúgna mert jön egy ilyen éles érzes mintha mindjárt bepisilnék, de vissza tudom tartani csak fura, és mikor elmúlik akkor újra érzem. És van hogy emiatt 20 percen belül 5x elmegyek pisilni, mégha csak egy kevés is jön.

A másik, hogy a hasam aljánál néha van ilyen "lüktető" érzés pl nemrég volt és akkor 2x egymás után éreztem de egy enyhe lüktető érzés, ez lehet a baba? Vagy csak valami más szervem?

Gondoltam arra hogy lehet beképzelem de hát nem is gondolok rá akkor mikor ez történik random szokott.

12 hetes ultrahangon látszott hogy folyamat mogog emiatt is alig bírta megvizsgálni a doki mert folyton pattogott meg mozgatta a kezét lábát.

Csak hogy a doki is mondta hogy ilyenkor még nagyon kicsi és gyenge ahoz hogy bármit is érezzünk.

2024. jan. 2. 13:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első babámat későn éreztem, talán már 20 hetes is elmúltam, ott tudom, hogy mellsőfali lepény volt. A végén iszonyú fájdalmas helyezkedései voltak,sokszor ki lehetett venni a hasamon, hol a kezét, hol a lábát :D

Most a 2. terhességem, 18. hetében vagyok, mintha már éreznék egy-egy mozgást. :)

2024. jan. 3. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Mellsőfali lepényem volt, 20 hetesen éreztem először úgy, hogy biztos voltam benne, hogy ez bizony a baba volt. Én úgy tudnám leírni mint mikor tikkel a szemed, csak a pocakban 🙂 előtte is éreztem ilyet a 17.ik hét körül, de sokkal gyengébben. Fájdalmasakat csak a 30.ik hét után rúgott 🙂😊
2024. jan. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!